Showbiz

Britney Spears a anunţat că lucrează la o nouă melodie

Cântăreaţa americană Britney Spears, care a primit recent câştig de cauză în procesul tutelei care îi fusese impusă în urmă cu 13 ani, a anunţat pe Instagram că lucrează la o nouă melodie.
În mesajul publicat, alături de o înregistrare video în care face vocalize în faţa oglinzii, Spears a făcut o trecere în revistă a carierei sale şi a citat din biografia publicată de RCA Records: albume vândute în aproximativ 100 de milioane de copii în întreaga lume.

Nu dau probă pentru ceva!!! Îmi amintesc mie şi lumii cine sunt!!! Da… voi fi propriul susţinător… de ce? Sunt aici să amintesc familiei mele albe «rafinate» că nu am uitat ce mi-a făcut şi că nici nu voi uita vreodată!!!”.

În final, cântăreaţa a spus: „O nouă piesă e în lucru. O să vă dezvălui ce vreau să spun”.

Potrivit unei surse a Variety, cântăreaţa este într-adevăr interesată să înregistreze muzică nouă, însă nu este clar dacă a început lucrul, potrivit News.ro.

Spears nu a mai lansat un album de la „Glory”, apărut în 2016. Ar fi trebuit să colaboreze în 2018 cu producătorul şi compozitorul Justin Tranter şi nu e confirmat dacă a fost înregistrat ceva la acel moment.

sursa