Showbiz

Vezi ce e nou in viața lui Britney Spears

Lui Britney Spears i-a fost acordat un ordin de restricție împotriva fostului său manager, Sam Lufti.
Cântăreața a colaborat cu Sam Lutfi în perioada 2007-2008, dar luna trecută a depus cerere pentru un ordin de restricție care s-o apere atât pe ea cât și pe familia ei.

Iar acum, un judecător din Statele Unite ale Americii a aprobat eliberarea unui ordin pe 5 ani de zile, care-i interzice managerului să se apropie sau să ia legătura cu ea sau familia ei atât fizic cât și online.

Brenda Penny, judecătoarea Curții Supreme din Los Angeles, a respins argumentele lui Marc Gans, avocatul managerului, cum că ordinul ar fi o înfrânare a dreptului la propria opinie și nici unul dintre comentariile lui n-ar fi criticat direct artista sau pe cineva anume.

Jamie Spears, tatăl cântăreței în vârstă de 37 ani, care controlează toată afacerea, a recunoscut că relațiile cu Sam au degenerat, dar și că s-a înstrăinat de fiica lui în ultimii ani, însă a declarat că bărbatul i-a hărțuit familia continuu în ultimii 10 ani și îi e teamă de influența pe care acesta ar putea-o avea.

Britney nu a fost prezentă la proces și avocatul fostului manager a susținut că tatăl acesteia nu ar reprezanta-o pe ea și nici nu ar fi prezentat dovezi cum că imaginea acesteia ar fi fost distrusă de ceea ce a spus clientul lui.

Acesta nu este însă primul ordin de restricție împotriva bărbatului, totul începând încă din anul 2009, de când i s-a spus în mod repetat să stea departe de familia Spears.

Feminis.ro