Sport

Bryson DeChambeau primește text de la Tiger Woods; apoi câștigă invitația lui Arnold Palmer

Vorbește despre a avea pe cineva în colțul tău.

Intrând în runda finală crucială a celebrului internațional Arnold Palmer, care concurează pentru primul său titlu PGA Tour din 2021, Bryson DeChambeau a primit un mesaj de sprijin de la un anumit câștigător major de 15 ori.
„Am primit un text de la Tiger [Woods] în această dimineață … Tocmai am vorbit despre„ Doar continuă să lupți, indiferent ce se întâmplă ”și joacă cu îndrăzneală ca domnul Palmer”, a spus DeChambeau într-un interviu televizat.
Woods se recuperează în prezent după rănile grave la picioare suferite într-un accident de răsturnare cu un singur vehicul în apropiere de Los Angeles, unde SUV-ul său a traversat o mediană, a traversat două benzi de drum, apoi a lovit un copac și a aterizat pe partea șoferului în perie.
Inspirația de la opt ori câștigător al invitației Arnold Palmer a ajutat în mod clar la motivarea lui DeChambeau. După ce a intrat în gaura de deschidere a rundei finale, campioana US Open din 2020 nu a mai lăsat o lovitură, în cele din urmă terminând cu 11 sub turneu – o lovitură în fața lui Lee Westwood.
„Este dincolo de cele mai sălbatice vise ale mele să câștig evenimentul domnului Palmer”, a spus DeChambeau, împodobit în puloverul de cardigan roșu al campionului în cinstea lui Palmer.
„Am venit aici ca amator, el (Palmer) mi-a dat o invitație și mi-a plăcut acest teren de golf în momentul în care am ajuns. Mi-a plăcut atmosfera și îmi plac fanii. Mi-a plăcut ce a făcut domnul Palmer cu acest loc și gata și moștenirea lui a fost lăsat aici „.
sursa