Showbiz

Cântăreață înjurată,scuipată și dată afară

Cântăreață scuipată, înjurată și dată afară de la filmările pentru Paște: „Am trăit o experiență traumatizantă”

Un incident șocant a avut loc în timpul filmărilor pentru o emisiune de Paște, unde cântăreața Laura Bondari a fost tratată cu lipsă de respect și apoi izgonită din platou de către unul dintre cameramani. Artista povestește că a trăit o experiență traumatizantă și că a depus plângeri la mai multe instituții în urma acestui episod scrie romaniatv.net

Laura Bondari a fost invitată să participe la emisiunea „Petreceți cu noi”, găzduită de Octavian Sandu la Inedit TV. Cu toate acestea, în loc să aibă parte de o colaborare profesională și respectuoasă, cântăreața susține că a fost brusc oprită din timpul interpretării și tratată într-un mod jignitor.

În timp ce cânta, filmarea a fost întreruptă de realizator sub pretextul că îi strălucea fața. Laura Bondari afirmă că motivul real pentru oprirea actului său artistic a fost altul și că a reacționat la modul în care a fost tratată.

Am fost duminică să filmez de Florii și Paște la Inedit TV, la emisiunea Petreceți cu noi, realizator Octavian Sandu. În timp ce filmam piesa, s-a oprit filmarea brusc de către realizator deoarece îl sunase cineva să caute nu știu ce prin studio. Iar mie mi-a găsit motiv să-mi spună că am transpirat pe față. I-am spus că nu este ok să mă întrerupă din filmare, mai ales că eram în direct și pe pagina mea de Facebook, vă plătesc și nu semnez nicio chitanță… La care un operator, nici nu pot să reproduc, m-a înjurat și scuipat să ies afară din studio. Mi-a zis: du-te, fă, în p#&@ mea, ieși afară din studio, să nu te mai prind pe aici și m-a scuipat.”, a declarat Laura Bondari pentru sursa citată.

După această întâmplare, realizatorul emisiunii ar fi intervenit pentru a calma situația, dar fără să ofere artistei un răspuns satisfăcător. Laura Bondari a decis să acționeze și a depus plângeri la Poliție și la ANAF, întrucât consideră că a fost tratată în mod nedrept și lipsită de profesionalism.

Am fost la Poliție, am fost la ANAF pentru că nu e ok să nu-mi dai o chitanță, un contract, mai mă dai și afară din studio. Eu nu am înjurat pe nimeni, dar să fiu scuipată și înjurată în halul ăsta, să fiu tratată atât de josnic într-o televiziune unde ar fi trebuit să fiu respectată. Nu și-au cerut scuze, i-am trimis mesaje realizatorului că nu e ok să fiu scuipată și înjurată, a văzut mesajele dar nu mi-a dat niciun răspuns. Am trăit o experiență traumatizantă”, a mai declarat cântăreața.

Laura Bondari a mai participat la această emisiune în trecut și a fost tratată cu respect. De data aceasta, însă, ea a fost supusă unui comportament inacceptabil, iar acum își caută dreptatea în fața autorităților competente.