Showbiz

Carmen de la Sălciua, se simpte amorezată de Gigi Becali

Carmen de la Sălciua a făcut declarații care i-a pus pe gânduri pe mulți dintre fanii artistei. Ce spunea cântăreața despre afaceristul Gigi Becali?

Carmen de la Sălciua, declarații halucinante

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică de petrecere de la noi din țară. Bruneta scoate hit după hit, iar piesele sale se situează de fiecare dată în topurile muzicale.

Citeste si ...

Dacă pe plan profesional se poate numi o femeie împlinită, se pare că din punct de vedere sentimental, încă artista este în căutarea sufletului pereche. După despărțirea de Culiță Sterp, Carmen nu și-a asumat altă relație și se pare că îi este bine deocamdată așa.

Cu toate acestea s-ar părea că are anumite simpatii pe care nu le ascunde de nimeni, fiind o persoană asumată și sinceră. Artista susține că dintre persoanele publice are o simpatie față de omul de afaceri George Becali.

Carmen a declarat la un moment dat că una dintre cele mai importante calități ale unui bărbat ar fi credința în Dumnezeu. Acesta ar fi probabil și motivul simpatiei sale fața de omul de afaceri, care este cunoscut ca fiind un creștin evlavios.

Cum trebuie să fie bărbatul care o va cuceri
De asemenea, Carmen a vorbit și despre cum și-ar dori sa fie bărbatul de care se va lăsa cucerită.

”Eu, acum, chiar dacă sunt cunoscută, vreau un bărbat care să nu mă dorească pentru că sunt Carmen de la Sălciua. Să mă dorească pentru că sunt Carmen, pentru cum sunt eu, nu cum sunt ca artistă. Dar știu că asta este destul de greu pentru că el trebuie să fie puternic. Adică, să ne înțelegem, nu mă interesează situația lui financiară, nu mă interesează ce are, ce știe, ce nu are…
Mă interesează să fie puternic, suficient de puternic să mă accepte și cum sunt ca om, dar să mă susțină și ca artistă. Eu sunt o femeie puternică acum, așa mă consider, iar alături de un bărbat puternic cred că putem muta munții din loc. Și, pentru mine, o spun sincer, este important să creadă în Dumnezeu, cred că un om fără frica lui Dumnezeu se poate descurca greu și într-o relație”, a declarat artista

sursa