Showbiz

Câți bani a încasat Bianca Drăgușanu pentru a face reclamă la un studio videochat

Bianca Drăgușanu nu se teme să răspundă la cele mai incomode întrebări, așa că a dezvăluit câți bani a primit pentru reclama pe care a făcut-o pentru o firmă de videochat. Suma de bani este colosală, iar diva a spus că informația se poate verifica pentru că multora nu le-a venit să creadă când au auzit.
Bianca Drăgușanu a fost, recent, invitată în emisiunea „Teo Show”, unde a fost nevoită să răspundă la mai multe întrebări incomode. Una dintre întrebările care i-au fost adresate avea legătură sumele de bani pe care le câștigă din imaginea ei.
„Care este cea mai mare sumă de bani pentru care ți-ai vândut imaginea”, a fost întrebarea lui Bursucu.
Bianca Drăgușanu a încasat 200.000 de euro pentru reclama la firma de videochat, aceasta fiind și cea mai mare sumă de bani pe care a primit-o pentru că și-a vândut imaginea.

Vedeta a detaliat și a spus că a primit 100.000 de euro pentru 3 luni, după care a mai prelungit contractul pentru alte 3 luni.

„100.000 de euro pe trei luni. Am mai prelungit încă trei luni și am mai luat încă 100.000 de euro. Apropo de asta că a fost o mare controversă, că toată lumea zicea că nu e adevărat. Se poate verifica. Am un contract, se plătesc taxe, impozite. Iar eu când m-am dus la bancă și am depus și așa m-au sunat: De unde? Cine? Deci peste 10.000 de euro te întreabă orice. Oficial îmi merge foarte bine”, a spus Bianca Drăgușanu, la Teo Show.

Bianca Drăgușanu: „Nu am nimic de ascuns”
De asemenea, Bianca Drăgușanu și-a justificat alegerea de a face reclamă pentru un studio de videochat și spune că nu are nimic de ascuns. Vedeta a subliniat că de 14 ani apare în ipostaze compromițătoare fără să primească bani, dar măcar acum a primit o sumă colosală.

„Fără să ne dai nume, ne poți spune produsul la care ai făcut reclamă. Era șampon, mașină, era…”, a întrebat-o Bursucu pe Bianca.

„Nu, era videochat și este. Nu am nimic de ascuns. Mai au încă trei luni tot cu mine. La modul general, lumea te judecă. Eu apar de 14 ani prin ziare în ipostaze compromițătoare și nu primesc niciun ban de la nimeni”, a răspuns Bianca Drăgușanu.

sursa