Showbiz

Ce spune Alex Bobicioiu despre tânăra care a făcut videochat!

Ce spune Alex Bobicioiu despre tânăra care a făcut videochat!Alex Bobicioiu a vorbit, în trecut, despre relația pe care o avut-o pe Bianca de la Puterea dragostei, și a spus clar despre ea că nu este bună pentru a fi iubită
De la o zi la alta, informațiile sunt din ce în ce mai ”încinse” pe marginea scandalului în care Bianca de la Puterea dragostei este implicată! Despre tânăra concurentă s-a aflat că a făcut videochat, au apărut de altfel și imagini în acest sens, astfel că, orice ar spune acum pentru a se apăra ar fi în zadar!

Mai mult, dezvăluirile pe care foștii prieteni sau concurenți le-au făcut, în trecut, despre ea par acum că sunt reala, iar imaginea ei este făcută ferfeliță! None, de exemplu, bărbatul de care Bianca s-a îndrăgostit prima data în casă a spus totul despre ”produsele” pe care le ținea ea în geantă!
None, șochează! ”Bianca avea în geantă o singură jucărie, un vibrator
Nu jucării (pentru adulți). Avea în geantă o singură jucărie, un vibrator. Așa a spus ea. Din cate știu eu, și când a fost eliminată din emisiune (n.r. la prima ei ieșire din show), din câte știu eu de la fete, dorința ei cea mai mare era să se întâlnească, cu primul care îi iese în cale, să se… Probabil are un libidou crescut”, a vorbit None despre zvonurile legate de Bianca, recunoscând că nu a văzut respectivul obiect, de care însă tânăra a comentat.

sursa