Showbiz

Dezvaluiri incendiare la Puterea Dragostei!

Bomba la Puterea dragostei, deoarece Bianca este atacata dur de catre fostul concurent None, de care ea se indragostise in primul sezon, relateaza wowbiz.ro.

In acest moment este pusa la pamant cu acest filmulet in care se sustine ca Bianca este in filmele pentru adulti, si facand videochat cand era blonda, imbracata in lengerie intima pe o canapea, in weekend-ul trecut.

”Dacă te știi așa, stai acasă, nu te mai duce la televizor să te știe o lume întreagă și să se afle și ce făceai când erai la grădiniță”, ”ce surpriză neplăcută”, ”tocmai ea care făcea pe Fecioara Maria”, ”nu se poate să fie ea în acele imagini”, ”era atât de finuță, angelică, acum, totul s-a dus, nimic nu mai este real la ea”, sunt afirmațiile făcute în mediul online despre tânără.

Mai mult, bârfa conform căreia Bianca de la Puterea dragostei are o jucărie ”sexuală” în geantă a fost confirmată, anul trecut, de None, primul concurent de care tânăra s-a îndrăgostit în casă.

”Nu jucării (pentru adulți).

Avea în geantă o singură jucărie, un vibrator.

Așa a spus ea.

Din cate știu eu, și când a fost eliminată din emisiune (n.r. la prima ei ieșire din show), din câte știu eu de la fete, dorința ei cea mai mare era să se întâlnească, cu primul care îi iese în cale, să se… Probabil are un libidou crescut”, a vorbit None despre zvonurile legate de Bianca, recunoscând că nu a văzut respectivul obiect, de care însă tânăra a comentat.