Extern

CAZ SOCANT! O creatură ciudată, jumătate femeie, jumătate peşte, descoperita in..

Recent a fost descoperita o creatura infricosatore pe o plaja din Hawai, toata lumea care a vazut-o au intrat in panica, nu le venea sa creada ca este in fata lor o asemenea creatura, jumatate femeie jumatate sirena, relateaza www.romaniatv.net.

„Deocamdată, nu s-a dat nicio explicaţie oficială despre apariţia, la malul mării, a fantasticei creaturi, dar martorii oculari la această apariţie au relatat că oficialităţile şi oamenii de ştiinţă din Hawaii s-au grăbit să care misterioasa creatură departe de ochii publicului.

Din cele mai recente informaţii reiese că presupusa sirenă a fost dusă la Institutul de Biologie Marină din Kaneohe al Universităţii Hawaii, pentru a afla originea creaturii”`.

Aparitia acestei sirene, cat si a variantelor masculine sunt de multe secole aparute.

Dacă cercetările oamenilor de ştiinţă vor descoperi că aceste fiinţe fantastice au existat sau chiar există în realitate, o asemenea descoperire ar putea să ne schimbe modul de a gândi şi cunoştinţele noastre despre lume şi viaţă.

De pildă, exploratori celebri, cum ar fi Cristofor Columb și Căpitanul John Smith, au scris despre experiențele lor în timpul explorării oceanului.

Smith scrie că a văzut chiar ” o sirenă mare, cu ochii verzi şi părul lung, în 1614, în largul coastelor din Newfoundland ” și că s-a „îndrăgostit” de ea. Dar când a văzut şi jumătatea ei de peşte, de la brâu în jos …