Actualitate

Ce poți păți dacă pleci cu o mașină Dacia în concediu: Toți românii trebuie să afle acest lucru!

Mihai Zgardan, un tânăr din Ploieşti pasionat de autoturismele româneşti vechi, va pleca, în această vară, într-un circuit prin România la volanul unei Dacia 1300. Fără aer condiţionat, fără GPS sau alte echipamente moderne.
Circuitul va dura zece zile, are peste o mie de kilometri şi va trece prin marile oraşe din Moldova, Bucovina şi Ardeal, dar şi prin zonele unde sunt obiective turistice cunoscute, informează Adevărul. În fiecare mare oraș va organiza şi întâlniri cu fanii automobilului românesc.
Bărbatul vrea astfel să promoveze României din punct de vedere turistic, el fiind urmărit de peste 50.000 de prieteni virtuali, și să sprijine șoferii care vor să păstreze automobilul autohton condus de români în anii `70-`80.

”Este un concediu ca altă dată, aşa cum făceam cu părinţii mei. Vom mânca pe marginea drumului, pe capota maşinii, vom merge cu geamul deschis şi vom face fotografii pe traseu pe care le vom posta pe facebook, unde am aproape 50.000 de urmăritori, special pentru a arăta oamenilor cât de frumoasă este România”, a explicat Mihai.

B1.ro