Social

Cele trei zodii care vor avea copii sau rămân însărcinate în luna februarie

Multă fericire, dar și multe cheltuieli îi așteaptă pe nativii din zodiile Berbec, Rac și Balanță. Acete trei zodii au cele mai mari șanse de a concepe un copil în luna februarie.

Berbec
Berbecii sunt predispuși la avea doi sau mai mulți copii pe parcursul vieții, iar unul dintre ei poate fi conceput chiar în luna următoare. Astrele se aliniază pentru tine la sfârșitul lunii februarie și este foarte posibil să ai parte de vestea care îți va schimba viața la scurt timp după.

Astfel, dacă toate lucrurile merg conform planului, aproape de sfârșitul anului vei avea un bebeluș în zodia Săgetător, ceea ce te face și mai norocos, având în vedere faptul că pentru o zodie de foc este ideal să aibă un copil guverat de același element.

Rac
Nativele Rac sunt de departe cele mai predispuse la arămâne însărcinate în perioada următoare. Fiind prin definiție, mama zodiacului, Racul este de-a dreptul încântat, de cele mai multe ori, de ideea de a avea copii.

Este foarte posibil ca luna februarie să-i prindă destul de stresați cu munca pe acești nativi, dar cu toate astea, întreaga lor perspectivă se va schimba când vor afla că urmează să fie părinți. Până la finalul anului, familia lor va fi deja mai numeroasă, iar job-ul și alte procupări o să piardă poziția prioritară în viața lor.

Balanță
O zodie blândă și inocentă în mare parte, Balanța va fi o mamă sau un tată extrem de bună/ bun. Astfel, bucuria pe care o va simți când va afla marea veste nu va avea termen de comparație. Totuși, acești nativi vor fi surprinși de cât de repede li se va împlini dorința de a fi părinți.

Balanțele, încă de zilele următoare, sunt foarte bine aspectate în ceea ce privește fertilitatea și posibilitatea de a concepe un copil. Luna februarie poate fi pentru ele cea în care viața prinde culoare cu adevărat.

sursa