Social

Cele mai puternice femei ale zodiacului. Zodia ta care este?

Desi femeile sunt catalogate drept “sexul slab”, in realitate, sunt cu adevarat puternice. Astrologii au alcatuit o lista cu cele mai puternice femei ale zodiacului.

Incepem numaratoarea inversa! Afla pe ce loc este zodia ta.

12. Pesti
Femeia Pesti nu este chiar slaba, dar are o slabiciune care o poate costa. Are foarte mare incredere in oameni si lasa in anturajul ei persoane care ii pot face rau. Cu cat are mai multe greutati, cu atat devine mai vulnerabila.

11. Balanta
Femeia Balanta nu e la fel de puternica precum celelalte zodii, pentru ca este foarte nehotarata. Evita confruntarile si nu isi apara ideile. Are tendinta de a-si plange de mila.

10. Rac
Femeia Rac se afla printre zodiile mai putin puternice din cauza schimbarilor dese de stare. Este manipulatoare, se preface victima si se foloseste de altii. Este foarte nesigura pe sine.

Citeste si Cele mai bune neveste ale zodiacului!

9. Fecioara
Femeia Fecioara nu este la fel de puternica precum celelalte zodii, intructa este extrem de timida. Dar si foarte critica atat cu ea insasi, cat si cu ceailalti.

8. Varsator
Femeia Varsator nu este puternica din cauza emotiilor sale. Refuza sa renunte la oameni si poate ajunge sa-i “care” in spate. Poate fi foarte independenta, insa nu are putere sa-i sustina pe toti.

7. Leu
Femeia Leu nu este foarte puternica intrucat este mult prea egoista si incapatanata. Este mai lenesa decat vrea sa se vada si are tendinta sa fie aroganta.

6. Scorpion
Femeia Scorpion este puternica intrucat este curajoasa si pasionala. Este capabila sa-si continue viata in situatii in care altii ar ceda. Este plina de resurse si termina toate lucrurile pe care le incepe.

5. Capricorn
Femeia Capricorn este una dintre cele mai puternice zodii. Puterea vine din disciplina si responsabilitate. Desi nu poate controla totul va gasi o modalitate sa rezolve tot ce are de facut.
4. Sagetator
Femeia Sagetator este una dintre cele mai puternice femei din zodiac. Este gata mereu sa rada, atunci cand lumea se darama. Pune pret pe libertate si nu se opreste din urmarirea visurilor sale. Urmeaza adevarul indiferent de obstacole.

3. Taur
Femeia Taur este la fel de puternica. Puterea ei vine din simtul practic. Poate face orice isi pune in minte. Este foarte stabila si rabdatoare.

2. Gemeni
Femeia Gemeni isi trage puterea din rapiditatea cu care invata. Se poate adapta oricarei situatii. Desi are momente in care este anxioasa, nu-si lasa nervii sa o tina din ceea ce are de facut.

1. Berbec
Femeia Berbec este cea mai puternica din zodiac. Are incredere de sine si este foarte hotarata. Face ce trebuie facut si are grija sa nu ramana nimic in urma. Este optimista si foarte cinstita. Te poti baza pe ea, chiar si in cele mai dificile situatii.

Sfatulparintilor.ro