Showbiz

Connect-R ataca dur celor care le este frica de COVID-19. Artistul luat la rost ca nu purta masca: „Tot poporul a devenit o turma de oi”

Connect-R ataca dur cei care le este frica de COVID-19. Artistul luat la rost ca nu purta masca: "Tot poporul a devenit o turma de oi"
Connect-R ataca dur cei care le este frica de COVID-19. Artistul luat la rost ca nu purta masca: „Tot poporul a devenit o turma de oi”

Artistul, Connect-R foarte furios a postat pe Instagram, unde ii ataca pe cei care le este frica de coronavirus, cantaretul s-a enervat dupa ce a fost luat la rost ca nu purta masca, relateaza spynews.ro.

Nu de puține ori, pe diferite subiecte, artistul și-a spus oful în mediul online, lucru care s-a întâmplat și acum.

Aflat într-un mall din Capitală, se pare că vedeta a fost trasă la răspundere pentru că și-a dat masca de protecție jos câteva clipe, spune el.

”Era într-un magazin și mi-am dat masca jos pentru câteva secunde, să pot respira, că stau de ceva timp în magazinul ăsta.

Și un nene, o oaie din spatele meu, a început să facă crize.

Mai avea puțin, vă dau cuvntul meu de onoare, și la cât de speriat era pentru că mi-am dat masca jos, aveam impresia că rămâne fără respirație.

Oameni buni, înainte de a vă îmbolnăvi de COVID-19, o să vă îmbolnăviți de frică.

Tot poporul a devenit o turmă de oi care nu știe de capul ei”, a spus Connect-R pe pagina sa de Instagram, vizibil iritat de cele întâmplate.