Actualitate

Consiliul Judeţean Sălaj a premiat sportivii şi antrenorii cu rezultate deosebite la competiţiile din 2021

În cadrul unei festivităţi care a avut loc marţi după-amiază, instituţia condusă de Dinu Iancu-Sălăjanu a recompensat performanţa în sport şi a premiat echipa de handbal HC Zalău, vicecampioana la volei masculin SCM Zalău, sportivi de la box dar şi pe judoka Alex Bologa, medaliat cu bronz la Jocurile Paralimpice de la Tokyo. Fondul de premiere a fost de 63.000 de lei, sumă din care s-au premiat şi antrenorii, dar şi sportivii juniori cu rezultate desebite la competiţiile din acest an în sporturile olimpice

Consiliul Judeţean Sălaj este un partener şi un susţinător al sportului, în special al sportului de performanţă. De peste 15 ani, instituţia judeţului asigură susţinerea financiară la echipa de handbal, care de-a lungul anilor a obţinut performanţă, atât în competiţiile interne, cât şi în cupele europene.

Instituţia condusă de Dinu Iancu-Sălăjanu nu susţine doar handbalul şi a recompensat performanţa sălăjenilor şi de la alte ramuri sportive, precum volei, box, judo sau atletism.

La final de an, Consiliul Judeţean Sălaj a premiat sportivii şi antrenorii cu performanţe deosebite la competiţiile din 2021, în cadrul unei festivităţi care a avut loc marţi după-amiază. În lista premianţilor s-a aflat echipa de handbal HC Zalău, care în luna august a cucerit medalia de bronz în Cupa României. La premiere au fost prezente toate jucătoarele din lot, împreună cu antrenorul Gheorghe Tadici.

A fost premiată şi echipa de volei de la SCM Zalău, care în sezonul trecut a devenit vicecampioana României încă de la prima participare în Divizia A1.

Din lotul cu care s-a obţinut medalia de argint au mai rămas la Zalău, Andrei Mihalescu, Vlad Cuciureanu, Mihail Mărginean, Cristian Porumb, Mihai Coasă şi Liviu Râpeanu, care au fost prezenţi marţi la festivitatea de premiere. Pe lista premianţilor s-au aflat şi antrenorii din sezonul trecut, Sorin Pop şi Marius Lazăr.

Şi boxul sălăjean a avut rezultate notabile în anul 2021, fiind premiaţi de către Consiliul Judeţean Elida Oşan, Andreea Varga şi Paul Magdaş, care s-au clasat pe podium la Campionatul Naţional.Nu au fost uitaţi nici antrenorii celor doi sporitiv, Adrian Popuţea şi Ioan Dragoş.

Citeste mai mult aici.