Showbiz

Constantin Enceanu: „E dureros! Nici nu ne-am așezat bine că au apărut…”

Constantin Enceanu este cunoscut de publicul larg datorită aparițiilor sale pe micul ecran și muzica, care încântă fanii. Deoarece este o persoană publică, artistul nu poate profita de liniște în vacanța, atunci când este cu familia.

Având în vedere că este un artist foarte popular și talentat, Constantin Enceanu are o comunitate largă de fani, motiv pentru care se află permanent în centrul atenției, indiferent de locul unde se află.

Cântărețul de muzică populară Constantin Enceanu refuză să facă fotografii atunci când este la plajă și spune că se simte agasat de cei care îi cer să facă poze cu ei în slip.
Constantin Enceanu, în vârstă de 58 de ani, a petrecut, recent, un sejur cu familia pe litoralul românesc. Cântărețul de muzică populară a ales un loc retras între Eforie Nord și Eforie Sud, pentru a face plajă în intimitate. Dar nu s-a putut bucura de liniște.

Artistul a mărturisit că nici nu s-a așezat bine pe cearșaf și au venit câteva persoane, care l-au rugat să facă o poză cu ei. Constantin Enceanu i-a refuzat și ne-a motivat gestul lui.

Am fost la mare o săptămână cu nepoții. Am stat la plajă undeva retras, pentru că și noi suntem oameni și avem nevoie de intimitate. Și vin oameni la mine să facem poze pe plajă. E dureros! Nici nu ne-am așezat bine că au apărut… în două minute. ’Haideți să ne pozăm’. Mi s-a părut penibil. Le-am spus: ’Vă rog să mă înțelegeți! Nu mă pozez în costum de baie.

Nici nu sunt genul care face poze în costum de baie. Nu mai am 20 de ani. Eu nu am timp să stau numai la sală, să mă ocup de corpul meu. Uneori, mai mănânc și în mașină, pentru că nu am timp, iar cine mă vede, cine știe ce spune”, a spus cântărețul.

sursa