Auto

Contract-auto.ro: Procesul de Vânzare Cumpărare Auto

Acum, vânzătorii și cumpărătorii de automobile au la dispoziție o platformă online prin intermediul căreia pot genera automat un contract de vânzare-cumpărare auto în mai puțin de 5 minute, prin simpla plată a sumei de 27.99 lei.

Într-adevăr, ați înțeles corect, dorința de a vinde sau de a cumpăra un vehicul nu mai necesită căutarea unui birou de înregistrare auto. În schimb, trebuie doar să vizitați platforma contract vanzare cumparare auto contract-auto.ro și să introduceți datele vânzătorului, datele cumpărătorului și obiectul contractului. După ce toate datele sunt completate, efectuați plata prin card a sumei de 27.99 lei și contractul de vânzare-cumpărare va fi generat automat. Acesta poate fi descărcat direct pe telefonul dvs. sau pe adresa de email pe care ați introdus-o în comandă.

Dar de ce să folosiți contract-auto.ro? Ei bine, există multe motive pentru aceasta. Cu toții ne-am confruntat cu situații în care nu aveam un loc unde să întocmim un contract de vânzare-cumpărare auto, era coadă enormă la biroul de înregistrare sau trebuia să călătorim pe distanțe lungi și, în cele din urmă, clientul s-a răzgândit și nu a cumpărat. Acum, totul este simplu: intri pe site, completezi datele și poți imprima contractul de vânzare-cumpărare ori de câte ori ai nevoie. Îl semnezi și asta e tot, ai un contract valabil atât la primărie cât și la poliție. Este un contract auto la fel ca cel de pe site-ul DRPCIV.

Întrebarea care vine în mod natural este: „DACĂ ESTE GRATUIT, DE CE AR TREBUI SĂ PLĂTESC PENTRU EL?”. Ei bine, știm acest lucru. Însă nu este editabil, ai nevoie de un program special pentru a edita un fișier PDF, iar pe telefon poate fi dificil să nimeriști casetele corespunzătoare. Așadar, poate dura de 10 ori mai mult să completezi un contract. Trăim în era tehnologiei, dorim ca totul să fie rapid, și avem acum o platformă care nu este costisitoare și care îți poate genera contractul instant după completarea datelor.

Dar de ce costă 27.99 lei? Crearea site-ului, implementarea sistemelor de plată, implementarea facturării, toate acestea au avut un cost. Avem un program de generare automată a contractului de vânzare-cumpărare după confirmarea plății și completarea datelor.

Suma este mult mai mică decât la un birou de înregistrare auto. De obicei, atunci când mergem la un birou de înregistrare auto, contractul de vânzare-cumpărare costă aproximativ 50 de lei, dar sunt și birouri de înregistrare auto deschise seara sau noaptea, care pot cere până la 100-200 de lei.

Beneficiile utilizării platformei contract-auto.ro includ:

  1. Generarea contractului la orice oră din zi sau noapte.
  2. Plata securizată prin intermediul Netopia Payments.
  3. Contractul va arăta exact ca cel de pe site-ul DRPCIV.
  4. Generarea contractului se face instant după primirea plății.
  5. Poate fi generat atât de pe laptop, cât și de pe smartphone.
  6. Este valabil atât la poliție, cât și la primărie. Trebuie doar să-l imprimați în câte exemplare aveți nevoie și să-l semnați.
  7. Se respectă distanțarea socială. Nu mai trebuie să ne deplasăm la un birou de înregistrare auto.
  8. Costul este de numai 27.99 lei. Comparativ cu un birou de înregistrare auto, prețul este semnificativ mai mic.
  9. Nu mai este necesară deplasarea prin oraș pentru a genera un contract. Tot ce ai nevoie este o imprimantă și un stilou pentru a semna contractul.
  10. Este foarte rapid. Nu mai lași timp clientului să se răzgândească. Îi oferi contractul în 5 minute.

Avem cel puțin 10 motive pentru care ar trebui să utilizăm platforma contract-auto.ro pentru a vinde un autovehicul. În plus, avem un blog auto în care găsim știri și informații din domeniul auto.

Platforma contract-auto.ro schimbă modul în care gestionăm procesul de vânzare-cumpărare auto, oferind o soluție eficientă și accesibilă, care economisește timp și bani. Într-o lume în care digitalizarea și tehnologia ne permit să facem totul mai repede și mai eficient, această platformă vine ca o soluție modernă la o problemă clasică.

Prin eliminarea nevoii de a vizita un birou de acte auto, contract-auto.ro facilitează întregul proces de vânzare-cumpărare, permițându-ne să ne concentrăm pe aspectele care contează cu adevărat: a găsi mașina potrivită sau a găsi cumpărătorul potrivit.

Prin reducerea timpului petrecut pentru formalități, avem mai mult timp să ne bucurăm de noua noastră mașină sau de satisfacția unei vânzări reușite. Iar cu acest cost redus, ne putem bucura de economii care pot fi investite în alte lucruri, cum ar fi întreținerea mașinii sau poate chiar o excursie cu noul nostru vehicul.