Actualitate

Copilul de 2 ani dispărut în Botoșani a fost găsit

Copilul de 2 ani dispărut în Botoșani a fost găsit și transportat la spital

După o operațiune intensă de căutare, autoritățile din județul Botoșani au reușit să găsească copilul de doi ani, Aryan, care a dispărut într-o comună din zonă. Micuțul a fost transportat la spital pentru investigații medicale, fiind într-o stare conștientă, dar hipotermică noteaza realitatea.net

După o noapte petrecută în pădure, micuțul a fost descoperit la aproximativ 3 kilometri de locul unde a dispărut, conform informațiilor furnizate de Poliția Română. Cu toate că starea sa de sănătate este una relativ bună, el va fi supus unor analize amănunțite la unitatea spitalicească.

Mobilizarea exemplară a forțelor de ordine, a voluntarilor și a comunității în ansamblu a contribuit la găsirea minorului. Autoritățile au transmis un mesaj de mulțumire către toți cei implicați în operațiunea de căutare.

Căutările au fost susținute de un elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație și au continuat și pe timpul nopții, fiind coordonate de forțe de ordine din Inspectoratele Județene de Jandarmi Suceava și Bacău.

Evenimentul tragic s-a produs duminică, când micuțul Aryan se afla împreună cu bunica sa la o rudă pe raza satului Tudora și a dispărut în direcție necunoscută în jurul orelor 15:00.