Showbiz

Cristina Șișcanu: „M-am trezit în zgomote foarte puternice”

Cristina Șișcanu a avut parte de un șoc în această dimineață din cauza zgomotelor de afară.

Războul din Ucraina a îngrozit pe toată lumea, iar țările vecine statului ucrainean stau cu frica în sân că s-ar putea întmpla, în orice moment, o catastrofă. Majoritatea vedetelor de la noi din țară au empatizat cu durerea ucrainenilor care sunt nevoiți să fie victime în propria lor țară din cauza conflictului armat.
Siuația este și mai dificilă pentru Cristina Șișcanu cu cât are rude apropiate în Ucraina care au trăit pe propria piele momente îngrozitoare.
Soția lui Mădălin Ionescu a luat contact direct cu tensiunea din ucraina prin rudele sale, astfel că devine foarte sensibilă când vine vorba de acest subiect și tresare la orice zgomot puternic și neobișnuit pe care îl aude, așa cum s-a întâmplat și înaceastă dimineață.
Dimineața ploiasă din capitală a adus cu sine și tunete și fulgere. Din cauza zgomotelor puternice produse de fenomenele meteorologice, Cristina Șișcanu s-a trezit din somn brusc, foarte speriată, crezând, inițial, că suntele provin de la altceva.
Dacă de Paște Cristina Șicanu a avut parte de o zi superbă și însorită, în această dimineață a experimentat câteva momente de panică din cauza unor sunete care au făcut-o să se trezească brus.

Cristina Șișcanu a vaut parte de un șoc în această dimineață când, brusc, a fost trezită de sunete puternice. Până să-și dea seama de faptul că afară plouă și se aud tuete și fulgere, s-a alarmat crezând că se aud sunete provocate de bombardamente. A împărtășit acest gând cu fanii ei din mediul online, fiind fericită și recunosctoare că nu a fost vorba despre nimic pericuols și că este în afara oricărui pericol.
„M-am trezit în zgomote foarte puternice. Erau tunete și fulgere, însă până să mă dezmeticesc, am crezut că sunt altceva…”, a spus Cristia Șișcanu pe Instagram.

sursa