Advertoriale

Cum alegi cazinoul online perfect în 2022

Piața jocurilor de noroc se dezvoltă într-un ritm amețitor, atât în România, cât și peste hotare – vorbim de unul dintre cele mai expansive domenii din punct de vedere al avansului tehnologic. Până nu demult, pariorii puteau alege doar sala de jocuri din cartier. Astăzi, însă, ei pot paria inclusiv cu criptomonede, pot participa la turnee de sloturi, se pot bucura de interacțiune cu dealeri adevărați la jocurile live și multe alte beneficii.

Din acest motiv, și gradul de competiție crește. De la an la an se lansează noi cazinouri online, fiecare cu propriile puncte forte și oferte pentru noii jucători. Însă, există și platforme de care să te ferești pentru că nu dețin licență sau te supun la diverse riscuri (furt de date, condiții abuzive pentru bonusuri etc.).

Așadar, iată câteva aspecte la care să fii atent mai ales ca începător pentru a alege un cazino online de încredere în 2022:

#1 Procedura de înregistrare

Procedura de înregistrare

Fie că vrei să te înregistrezi pe un cazino online pentru selecția de evenimente sportive, fie că vrei să joci la păcănele sau să te relaxezi la câteva runde de video poker, procedura de înregistrare este primul tău contact cu platforma respectivă.

Așadar, trebuie să te asiguri că ai parte de un proces facil și intuitiv – nu ar trebui să dureze mai mult de câteva minute să finalizezi procedura de deschidere cont și verificare a identității. Formularul de sign-up ar trebui să fie structurat bine, pe pași cheie (date cont, date personale), iar echipa ar trebui să-ți aprobe documentele în maxim 48 de ore.

#2 Oferta de jocuri și furnizori

Oferta de jocuri și furnizori

Înainte să alegi un cazino online, este important să-ți răspunzi tu ție la câteva întrebări cheie de tipul – “ce jocuri vreau să încerc?” sau „ce îmi doresc să obțin de la experiența de cazino? (profit, distracție etc.)”. Aceste răspunsuri te vor ajuta să filtrezi mai ușor oferta de pe piață și să alegi cazinouri care se pliază pe profilul tău de jucător – de exemplu, Admiral este o alegere ideală dacă ești fan păcănele clasice de la NOVOMATIC, în timp ce Netbet este ideal pentru jucătorii activi, pentru că oferă un program de loialitate bine pus la punct.

Sfatul nostru este să alegi un cazino care oferă cât mai multe jocuri din categorii diverse (păcănele, blackjack, ruletă, jocuri cu dealer live). Nu în ultimul rând, verifică și lista furnizorilor de software pentru a te asigura că ai parte de rate de plată bune și de runde corecte (ex: NetEnt, Microgaming, Yggdrasil etc.).

#3 Bonusurile și promoțiile oferite

Un cazino online axat pe nevoile jucătorilor știe cât de important este să aibă un sistem de recompensă bine structurat. Tocmai de aceea, este esențial să verifici și lista de bonusuri și promoții oferite de cazinoul care te interesează, iar apoi să decizi dacă merită să devii client pe termen lung – ideal ar fi să găsești cât mai multe tipuri de promoții, atât pentru jucătorii noi, cât și pentru cei existenți (rotiri gratuite, bonusuri fără depunere, cashback, bonusuri reload, cluburi VIP etc.).

De asemenea, nu uita să arunci o privire și pe cerințele de rulaj – cu cât acestea sunt mai mici, cu atât bonusul este mai ușor de revendicat, așadar și mai atractiv pentru tine.

Decizie ONJN Nr. 2432 / 26.11.2020. Interzis utilizatorilor sub 18 ani.