Advertoriale

Cum influențează spațiul de lucru productivitatea angajaților?      

În calitate de angajator, cel mai important obiectiv este de a avea angajați motivați, eficienți și productivi. Iar pentru angajați, cel mai important lucru este de a-și desfășura activitatea într-un mediu care să îi ajute să își ducă la bun sfârșit toate sarcinile care trebuie să fie îndeplinite. Cu toate acestea, drumul către succes poate fi îngreunat dacă mediul de lucru este murdar și dezorganizat. Ce impact are curățenia la locul de muncă asupra productivității? Iată lucrurile de care trebuie să ții cont.

Curățenia este importantă, chiar indispensabilă, mai ales când vine vorba  despre spațiile de birouri. Un spațiu de lucru curat și sănătos este cel care îți va permite să îți desfășori activitatea în cele mai optime condiții, iar ca asta să se întâmple poți apela oricând la  serviciile unei companii de curatenie Bucuresti si Ilfov

Un spațiu de lucru curat este cel mai important pentru starea de bine și sănătatea angajaților

Un spațiu de lucru curat și sănătos este cel mai important lucru atunci când vine vorba despre condițiile de muncă ale angajaților. Este de asemenea, un excelent argument pentru a fideliza angajații din firma ta, de a-i motiva și de a-i face să devină mai buni și mai productivi.

Uneori, un birou poate deveni un adevărat magnet pentru microbi și bacterii. Poți împiedica asta cu ajutorul serviciilor de curatenie birouri al unor firme specializate în acest sens. Astfel, birourile și spațiile comune vor fi curățate periodic iar răspândirea germenilor și a altor bacterii va fi limitată. 

Spațiile de lucru curate reflectă imaginea companiei 

Vizitatorii, colaboratorii, asociații sau furnizorii sunt cu siguranță interesați și de curățenia din firma ta. Prin urmare, curățarea zonelor comune și a birourilor joacă un rol important în ceea ce privește reputația companiei tale.

Praful acumulat, murdăria din toalete sau gunoiul acumulat nu vor fi trecute cu vederea de către clienții companiei. În schimb ferestrele, podelele și echipamentele strălucitoare îi vor face să dorească să lucreze cu tine sau să te recomande altor clienți.

Un spațiu de lucru curat reflectă o imagine pozitivă a companiei. Acesta rămâne primitor pentru clienți, ceea ce reprezintă un punct de plecare bun în comparație cu concurența.