Showbiz

Cum îţi dai seama că ești conectat cu un alt suflet

Ţi s-a întâmplat vreodată să simţi o legătură foarte puternică şi specială cu o persoană cu care nu ai nicio legătură în viaţa de zi cu zi? Ei bine, există posibilitatea să fiţi cu adevărat suflete conectate.
Lidia Fecioru a explicat care sunt acele semne ce îţi indică că ţi-ai găsit sufletul cu care eşti conectat.
Sentimentul de apropiere – Acesta e primul semn că te afli în preajma unui suflet cu care ai conexiuni puternice.

„Universul este mult mai inteligent decât tehnologia. Iar Universul a pus în noi câte o bucățică din el! Câte un pic de putere în fiecare. Iar noi ar trebui să ne folosim instinctele, să le dăm drumul să funcționeze. Intuiția ne va spune dacă o persoană ne este benefică, dacă ne va purta noroc”, a spus Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru spune că nu ar trebui să confundăm sufletul conectat cu sufletul pereche, chiar dacă sunt cam aceleaşi gânduri şi dorinţe.

Cel de-al doilea semn la care ar trebui să fim atenţi este sentimentul de siguranţă. „Nu doar fizic, dar și psihic. Simțim libertatea lângă această persoană. Îi poți spune orice, poți lăsa jos toate zidurile. Simți că poți face orice”.

De asemenea, un alt semn important este comunicarea prin tăcere. Oamenii conectaţi se înţeleg doar din priviri, nu e nevoie să mai spună nimic. Cu astfel de persoane putem avea discuţii deosebite, indiferent dacă sunt în contradictoriu sau nu.

Cu persoanele conectate nu ne întâlnim în mod întâmplător niciodată. Vin exact la momentul potrivit, fix când avem nevoie mai mult de ele în viaţa noastră.

sursa