Social

Cum să faci bani multi, în funcţie de zodia ta

Meseriile care se potrivesc Taurului sunt asistent financiar, graphic designer, hair dresser. Dacă vrei să afli cum să faci mai mulți bani, în funcție de zodia ta citește horoscopul de mai jos.

Horoscop bani Berbec: 21 martie – 19 aprilie
Dacă ești un nativ Berbec care dorește să-și construiască propria afacere, atunci un start-up este potrivit pentru tine. E important să găsești noi soluții care să te ducă dincolo de ceea ce există deja pe piață. Atunci când simți că nu ai făcut niciun progres, începi să fii anxios ceea ce te poate opri din a creea ceea ce îți dorești cu adevărat.
Folosește-te de calitățile de conducător pentru a scoate în evidență calitățile tale. De cele mai multe ori te poți lovi de aroganța care te caracterizează. Meseriile care ți se potrivesc sunt pompier, antrenor sau agent imobiliar.

Horoscop special. Taur: 20 aprilie – 20 mai
Taurii găsesc fericirea în reprezentarea bogăției cum ar fi hainele noi, bijuteriile sau chiar conturile bancare pline. Sentimentul de a fi apreciat la locul de muncă are legătură foarte mare cu fluturașul de salariu. Nu trebuie să te simți ciudat dacă ceri o mărire sau alte beneficii. Taurii adoră să pună piciorul în prag, așa că folosește-te de această calitate și la locul de muncă. Poți să-ți faci vocea auzită și tot să rămâi profesionistă. Ești determinată, dar și încăpățânată. Meseriile care ți le potrivesc sunt asistent financiar, graphic designer, hair dresser.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie
Nativii Gemeni comunică excelent cu cei din jur și reușesc de fiecare dată să găsească un pun comun. Acestea sunt calitățile pe care trebuie să te bazezi pentru că nu totul are legătură cu cifrele și termenele limită.

Este vorba despre a te conecta la un nivel mult mai profund cu cei care îți plătesc salariul la sfârșitul zilei. Comunici eficient și ești sociabilă. Guvernată de Mercur, planeta comunicării, îți poți pierde ușor atenția uneori.

Horoscop special. Rac: 22 iunie – 22 iulie
Nativii Rac sunt foarte emoționali și de cele mai multe ori își lasă sentimentele să intervină în lucrurile practice din viața lor. Dacă te simți încrezătoare în forțele proprii, rezultatele vor fi de-a dreptul excepționale.

De aceea, interesul tău ar trebui să fie să găsești o soluție între emoții și logică. Să dezvolți o atitudine analitică la locul de muncă este misiunea ta de lungă durată. Ai această abilitate de a menține relații pe o lungă perioadă de timp, dar ai tendința de a lua totul la un nivel mult prea personal. Meseriile care ți se potrivesc sunt psihologic, instructor de yoga sau ghid.

Leu: 23 iulie – 22 august
Nativii Leu își doresc să aibă întotdeauna atenția asupra lor. Atunci când vine vorba despre carieră, trebuie să te asiguri că atenția este cea pozitivă. Oamenii te vor iubi pentru personalitatea ta și carisma de care dai dovadă în permanență, dar trebuie să te vadă și ca o persoană muncitoare. Poți să fii plăcută, dar și serioasă. Arată întotdeauna că ai inițiativă. Îți place să fii întotdeauna cea mai bună, dar ai tendința de a-ți arăta prea des calitățile. Meseriile care ți se potrivesc sunt de comediant, DJ sau speaker motivațional.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie
Nu trebuie să-ți spună nimeni să lucrezi mai mult. De fapt, să faci acest lucru te poate aduce într-un colaps total. Spre deosebire de nativii Taur care își găsesc un sens în a vedea fluturașul de salariu, tu găsești acest lucru în productivitate. Atunci când te simți nesigură, vei oferi mai multă determinare la locul de muncă. Ai o personalitate analitică și ești foarte bine organizată, dar ai îndoieli asupra ta și ți-e greu să te relaxezi, spune Yourtango.com. Mintea ta lucrează în permanență. Învață să ai încredere în ceea ce faci. Meseriile care ți se potrivesc sunt editor, asistent personal sau event planner.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie
Cei mai buni meditatori ai zodiacului, de cele mai multe ori uită să-și pună nevoile personale pe primul loc. Încerci să faci pace între cei din jurul tău și uneori îți sacrifici propria liniște. Dacă vrei să găsești o modalitate de a face mai mulți bani, trebuie să te concentrezi mai mult pe propria persoană și să fii proactivă. Trebuie să iei o decizie fără să te mai răzgândești, asta pentru că ai o minte care judecă constant. Cu toate acestea, dorința de a le face celorlalți pe plac te poate ține în loc. Meseriile care ți se potrivesc sunt de avocat sau consultant marketing.

Horoscop special. Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie
Nativii Scorpion sunt competitivi și intimidanți. Scorpionii se pot găsi întotdeauna într-o stare de iritare cu colegii de muncă, asta pentru că nu împărtășesc aceleași viziuni. O modalitate perfectă pentru a câștiga mai mulți bani este de a folosi acea competitivitate într-un mod constructiv și pozitiv. Ești pasionată de ceea ce faci, dar te lași distrasă foarte ușor. Învață de la nativii Leu sau Săgetător atunci când vine vorba despre skill-urile sociale, arată Rd.com. Trebuie să înveți să ai încredere în cei din jurul tău. Meseriile care ți se potrivesc sunt muzician, detectiv sau psihoterapeut.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie
Nu ar trebui să fie atât de dificil pentru nativii Săgetător să câștige mai mulți bani. Spre deosebire de Scorpioni, Săgetătorii iubesc oamenii. Încearcă să folosești acea căldură și bunătate pentru a-ți face cât mai mulți prieteni în industrie. Vezi avantajele care vin odată cu personalitatea ta și găsește un drum de acolo. Ai mult prea multă încredere în tine și ești pretențioasă, ceea ce poate părea uneori ca o aroganță. Află tot ce trebuie să știi despre nativii Săgetător, de la trăsături și până la personalitate.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie
Capricornii știu deja să se descurce cu banii pentru că în general sunt prudenți și responsabili. Sunt născuți pentru a fi antreprenori mulțumită ambiției de care dau dovadă. Sunt muncitori și știu să-și administreze veniturile. Cu toate acestea, întotdeauna există loc pentru îmbunătățire. Pot fi uneori foarte serioși, ceea ce îi face să fie mai puțin atenți la comunicarea eficientă cu cei din jur.

Horoscop special. Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie
Nativii Vărsător sunt foarte inteligenți, creativi și inspiraționali. Poți să fii un lider foarte bun, asta pentru că ești atentă la fiecare detaliu. Poți să fii cea care duce compania la un alt nivel. Ai o natură inovativă, dar te agiți foarte ușor atunci când vine vorba de lucrurile mărunte. Ca una dintre cele mai inteligente zodii, poți să testezi atunci când cineva te pune la încercare. Meseriile care ți se potrivesc sunt inventator, IT-st sau organizator de evenimente.

Pești: 19 februarie – 20 martie
Ca și Balanțele, Peștii se preocupă foarte mult de starea de bine a celor din jurul lor. Această empatie poate fi adăugată fără doar și poate în sfera calităților, dar poate fi și o povară. Atunci când colegii au o zi mai grea, o poți lua asupra ta ca și cum ți-ar aparține. Trebuie să-ți menții un sens al individualității la locul de muncă, asta pentru a reuși și a răzbate. Dacă îți dorești să faci mai mulți bani, trebuie să fii mai atentă la nevoile tale, să ai încredere în intuiția ta și să vorbești mai mult.

sursa