Advertoriale

Cum să-ți intreții iPhone-ul pentru a-l putea vinde

Orice posesor de iPhone s-a aflat măcar o dată în situația în care să vrea să își vândă telefonul actual din dorința de a-și achiziționa noul model. Aceasta este o situație des întâlnită și se datorează mai ales evoluției rapide a tehnologie care oferă din ce în ce mai multe specificații inedite care atrag și conving consumatorul. Pentru a obține un preț cât mai bun în momentul în care vei vrea să îl vinzi, trebuie să ai grijă să îl întreții în condiții optime. Folosește huse iPhone 12, ferește-l de medii nefavorabile și utilizează-l în condiții optime.

Folosește o husă de protecție pe toata durata utilizarii

Husele de protecție iPhone 12 sunt cea mai simplă și eficientă soluție prin care te asiguri că atât funcționalitatea, cât și aspectul telefonului tău rămân impecabile. Acestea funcționează ca un scut împotriva tuturor factorilor externi care i-ar putea dăuna și te ajută să îi prelungești durata de viață. Loviturile, șocurile, zgârieturile sau crăpăturile pot fi evitate prin utilizarea în permanență a unor huse iPhone 12 originale, în așa fel încât să eviți costuri de reparații și să păstrezi prețul dispozitivului.

Dacă ești în căutarea unor huse Apple iPhone 12, la Mag Genius te așteaptă o selecție variată de modele, materiale și nuanțe dintre care să alegi în funcție de propriile nevoi. Mag Genius este distribuitor oficial Apple în România ceea ce înseamnă că fiecare achiziție vine cu garanția originalității și a calității desăvârșite.

Păstrează cutia și toate accesoriile originale

Pentru a-ți facilita procesul de vânzare și a fi sigur că obții un preț cât mai bun pe telefonul tău, deținerea accesoriilor originale cu care acesta a venit din magazin este un element definitoriu. Asigură-i experiența originală de cumpărare viitorului posibil proprietar și în acest mod ai șansa să obții un preț mult mai ridicat decât în cazul în care acestea lipsesc. Drept urmare, de fiecare dată când cumperi un telefon nou, păstrează cu grijă cutia și ai grijă ca accesoriile precum încărcătorul sau căștile să nu fie deteriorate, în așa fel încât să poți înmâna pachetul complet. Dacă mai oferi și una sau mai multe huse telefon iPhone 12 poți impune un preț și mai mare, dat fiind faptul că valoarea totală a produsului crește considerabil.

Curăță telefonul regulat

Tot din categoria criteriilor minime de întreținere a dispozitivelor Apple face parte și curățarea frecventă a acestuia. Dată fiind utilizarea continuă a telefonului, acesta poate acumula urme de murdărie pe ecran și în zonele neacoperite de husa de protecție. Totodată, acesta este prevăzut cu numeroase orificii precum difuzorul, microfonul sau spațiile de la butoane unde se poate depune praf sau mizerie. Pentru ca funcționalitatea acestora să nu fie afectată, trebuie să le cureți regulat, cu grijă, în așa fel încât să se poată observa cu ochiul liber că este vorba de un telefon întreținut corespunzător. Folosește șervețele special destinate smartphone-urilor, dar și bețișoare de urechi pentru a ajunge în spațiile greu accesibile. Evită să utilizezi substanțe lichide dure care ar putea curge sau să deterioreze suprafețele materialelor externe.

Resetează telefonul la setările din fabrică

Ultimul pas pe care trebuie să îl faci înainte de a înmâna iPhone-ul tău noului proprietar este să resetezi telefonul la setările din fabrică. În acest mod te asiguri că toate funcțiile sunt stabilite la un nivel optim și că toate datele tale personale sunt șterse automat. Această setare îi va oferi noului utilizator să se bucure de o primă experiență de utilizare ca atunci când ar achiziționa telefonul direct din magazin.

Valoarea telefonului tău este direct proporțională cu grija pe care i-o aloci în perioada utilizării! Folosește huse de protecție iPhone 12 de la Mag Genius și menține-l ca nou ani la rândul!