Actualitate

Cutremurator! „Alexandra traieste, si se afla in Italia. Poza recenta cu ea a fost facuta publica

Cutremurator! “Alexandra traieste, si se afla in Italia. Poza recenta cu ea a fost facuta publicaCercetatorii acestor caze din Caracal devine din ce in ce mai infiorator, deoarece monstrul din Caracal spune ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu, dupa care si pe Luiza Melencu, s-ar presupune ca si minte, relateaza www.cancan.ro.

In urma expertizelor, oasele lui Alexandra au fost gasite in curtea criminalului, ADN-ul Alexandrei arata ca ea este.

Socul tuturor este ca a aparut o poza online cu Alexandra si un barbat care o tine fortat sa nu fuga.

Este vorba despre site-ul ex.add-news-ro.info.

 Fotografia respectivă fost postată acum câteva zile, iar titlul materialului a fost următorul: ”Alexandra este în viață și se află în Italia.

Fata a fost vândută de către Gheorghe Dincă!

În văzul jurnaliștilor a ajuns o imagine dintr-un video unde se vede cum Alexandra Măceșanu este ținută de către un bărbat cu forța, acesta vrea să o urce într-o mașină.

Din surse anonime am aflat că video a fost făcut în Italia, fata aflînduse acolo.

La moment se stabilesc toate circumstanțele, se presupune căGheorghe Dincă a vîndut fata unor persoane din Italia cu scop de a face bani”, scria în materialul respectiv.

Totuși, ne aflăm – cu siguranță – în fața unei știri false (fake news), creată tocmai pentru a face senzație într-un caz atât de mediatizat, cu atât mai mult cu cât s-a vorbit și se vorbește din ce în ce mai mult despre implicarea lui Gheorghe Dincă în traficul de persoane.