Social

Cutremurător! De ce nu a reușit Alexandra să-şi sune părinţii şi a putut apela doar 112

De ce nu a reușit Alexandra să-şi sune părinţii şi a putut apela doar 112, ce au alfat anchetatorii.
Imediat după ce au fost făcute publice stenogramele discuțiilor dintre Alexandra și operatorii de la 112, mulți români au fost șocați și s-au întrebat de ce adolescenta nu și-a sunat și părinții.

Iar una dintre explicațiile oferite de unele persoane era faptul că Alexandra poate că nu cunoștea numărul de telefon al părinților, dat fiind că suna de pe numărul de telefon al lui Gheorghe Dincă.

Mobilul său fusese aruncat de către Dincă într-un parc din Caracal, iar Alexandra a găsit în camera în care era sechestrată un alt telefon.
Însă adevărul este și mai dureros. Telefonul de pe care a sunat Alexandra la 112 era un aparat vechi, iar cartela reîncărcabilă aferentă era una expirată, fapt ce explică de ce tânăra a putut suna numai la telefonul de urgenţă nu şi pe părinţi
În urma percheziţiei la locuinţa lui Gheorghe Dincă au fost găsite noi fragmente osoase şi probe biologice care vor fi supuse expertizării. De asemenea, au fost încărcați mai mulți saci cu carne, pentru a se stabili dacă aparțin celor două victime sau nu sunt umane.

Declarațiile oficiale ale fiicei criminalului din Caracal: ”Aș vrea să pot schimba situația”
Fiica lui Gheorghe Dincă a oferit primele declarații oficiale vis-a-vis de cazul scandalos din Caracal.

Au apărut declarațiile oficiale ale fiicei criminalului din Caracal. Femeia, Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe, susține faptul că ea nu are nicio legătură cu ce se întâmplă în aceste momente și că ultima oară și-a văzut tatăl abia anul trecut, la înmormântarea bunicii sale, de Paște.

„Nu am nicio legătură. Ne dezicem. Eram departe, nu aveam de unde şti ce se întâmplă. Din punctul nostru de vedere, ne exprimăm compasiunea faţă de cele două familii. Aş vrea să pot schimba situaţia pentru că e foarte greu. Mă gândesc că de partea cealaltă e mult mai greu”, a declarat Daniela Dincă pentru Adevărul.

„Eu am fost crescută de către bunica din partea mamei. Ultima dată când eu mi-am văzut tatăl a fost anul trecut, înainte de Paşte, la înmormântarea bunicii mele. Sunt niște calomnii și nu o să rămână așa”, a continuat ea.
În privinţa acuzaţiilor aduse de omul de afaceri arădean Nicolae Cilan, Daniela Dincă a declarat că sunt „foarte grave şi nefondate”. „În următoarele zile vor fi plângeri penale din partea noastră, a familiei, a firmei. Au fost nişte relaţii de afaceri. Domnul Cilan trebuie să restituie o sumă destul de măricică societăţii (n.red – Albiero Group). Eu, ca persoană fizică, nu am avut şi nu am nimic cu dânsul. Suma e foarte mare. Se poate verifica”, a mai spus Daniela Dincă.

sursa