Auto

Dacia Duster ,un nou pachet premium numit „Extreme”, în ediție limitată

Autoturismul celor de la Dacia a fost anunțat încă de anul trecut, versiunea Extreme a fost confirmată în Franța de directorul de comunicare al Dacia, Christophe Lavauzelle, și va ajunge pe toate piețele din Europa în 2022 – spre deosebire de Urban, care va fi disponibilă doar în țara noastră.

O ediție limitată, cu elemente de lux
Bazat pe nivelul de echipare Prestige, ediția specială Duster Extreme SE vine cu un stil exclusivist și o gamă largă de caracteristici.

Elementele de stil exterior includ detalii portocalii pe grila din față, carcasele oglinzilor retrovizoare, șine de plafon și capacul portbagajului, precum și jante exclusive din aluminiu vopsite în negru.
Interiorul are cusături portocalii pe tapițeria acoperită cu plastic, precum și detalii portocalii pe orificiile de ventilație, cotiera centrală față, panourile ușilor și consola centrală joasă.

Ediția specială Duster Extreme SE vine cu toate caracteristicile standard ale modelului Prestige (inclusiv aer condiționat automat, sistemul de infotainment Media Nav Evolution cu un ecran tactil de 8 inchi și o consolă centrală) și card de acces fără cheie, două porturi USB pentru pasagerii din spate și un sistem de camere multi-view.
La interior, vehiculul are inserții portocalii discrete atât în exterior (grila frontală, oglinzi laterale, șinele de pe plafon și hayon), cât și în interior (gurile de aer, panourile ușilor și consola centrală). Tapițeria are și ea de cusături portocalii.

Ca dotări, Dacia Duster Extreme dispune de ceea ce se găsește și pe versiunea Prestige, mai exact aer condiționat automat, sistem media ascuns în spatele unui panou sensibil la atingere de 8 inch cu suport pentru Apple CarPlay și Android Auto.

sursa