Actualitate

Dan Diaconescu, aruncat în strada de o afacerista celebra

Dan Diaconescu, aruncat în strada de o afacerista celebraO afaceristă celebră a îi aruncă în stradă pe Dan Diaconescu şi asociatul său, după ce a obţinut în instanţă executarea silită a celor doi.
Liora Z., o afaceristă care deţine un centru de fitness, a obţinut în instanţă executarea silită a lui Dan Diaconescu şi a lui Florin Floştoiu, partenerul de afaceri al omului de televiziune, prin intermediul unui executor judecătoresc. „Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită în baza titlului executoriu act de adjudecare din data de 01.11.2019. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiilor cuprinse în titlul executoriu”, au decis magistraţii.
Floştoiu este cel care a cumpărat, în urmă cu şapte ani, mai multe imobile de la Dan Diaconescu, exact în perioada în care una dintre cele mai puternice bănci din România declanşase procedurile de executare silită a „tăticului OTV”, pentru a recupera de la acesta 5,6 milioane de euro.
Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv la cinci ani şi şase luni de închisoare cu executare, pentru şantajarea lui Ion Moţ, fost primar al comunei arădene Zărand, precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea.

Dan Diaconescu a fost ridicat de poliţişti de la locuinţa sa şi dus la Penitenciarul Rahova. „Cred că niciun român nu mai are acum încredere în justiţie.

Mi-au închis televiziunile, mi-au închis partidul, acum mă închid pe mine„, a spus Dan Diaconescu, după ce a fost scos, cu cătuşe la mâini, din locuinţa sa din cartierul Primăverii.

Din pedeapsa de cinci ani şi şase luni a executat mai puţin de trei ani, fiind eliberat condiţionat în noiembrie 2017.

sursa