Showbiz

Dona fiica lui Dan Diaconescu îşi lansează propria televiziune

Fiica lui Dan Diaconescu îşi lansează propria televiziune. La doar 16 ani, Dona Diaconescu are planuri mărețe și își dorește să continue tradiția familiei.

Dragostea pentru presa scrisă, dar și pentru televiziune par să se fi transmis în familia jurnalistului.

Fiica lui Dan Diaconescu îşi lansează propria televiziune.

Adolescenta urmează cursurile Liceului „Gheorghe Lazăr” din Capitală, unde, în mod frecvent, a redactat articole pentru revista școlii.
Iar cum trend-ul podcast-urilor este urmat de tot mai mulți tineri, fiica celebrului prezentator TV și-a dorit să îmbine cele două și astfel să lanseze prima televiziune de podcast-uri din România
Subiectele pe care Dona Diaconescu le va aborda fac parte din sfera cryptomonedelor, bursă sau pariuri.

1 Decembrie 2021 este data oficială la care fiica „tăticului OTV” va putea fi văzută în postura de prezentator TV.
A apărut prima înregistrare cu Dan Diaconescu, după şapte ani. Patronul OTV a primit interdicţia de apărea şi a vorbi public, în urma condamnării la închisoare. În 2017, a fost eliberat, dar a rămas cu interdicţia de vorbi, ca pedeapsă a celor cinci ani și șase luni de închisoare.

Jurnalistul a găsit o modalitate inedită prin care să se facă auzit, prin sistemul NFT (Non Fungible Token). Acesta este este un jeton de pe blockchain care este unic. Majoritatea NFT-uri fac parte din blockchainul Ethereum, care este o criptomonedă.

NFT reprezintă un lucru/ o acţiune unică, ce poate fi achiziționată la un anumit preț, stabilit de cel care îl creează. Se organizează o licitaţie, oricine poate cumpăra un NFT, dar originalul îl poate deține o singură persoană.

sursa