Showbiz

Dan Diaconescu, Confruntare cu Mama Elodiei

Dan Diaconescu se află în mijlocul unei noi controverse, după ce a anunțat intenția de a relua activitatea la OTV. Însă, această veste nu a fost primită cu bucurie de mama Elodiei Ghinescu, avocata ucisă în urmă cu 17 ani. Emilia Ghinescu, mama Elodiei, a amenințat că-l va da în judecată pe Diaconescu dacă acesta va reia cazul fiicei sale la televiziune scrie romaniatv.net

Revenirea lui Dan Diaconescu la OTV, planificată pentru 19 februarie 2025, a ridicat semne de întrebare în rândul opiniei publice. Acesta a fost condamnat în 2015 pentru șantaj și a primit o interdicție de a apărea pe micul ecran timp de cinci ani, interdicție care expiră în acest an. Cu toate acestea, intenția sa de a reia cazul Elodiei a stârnit furia familiei acesteia.

Emilia Ghinescu, mama avocatei decedate, a declarat că Diaconescu a făcut afirmații neadevărate și speculații inutile despre cazul Elodiei în timpul emisiunilor sale. Ea îl avertizează pe Diaconescu să nu reia subiectul și îi reproșează că a adus suferință familiei sale prin acțiunile sale din trecut.

În plus, Emilia Ghinescu a povestit și despre impactul tragic pe care relatarea cazului Elodiei l-a avut asupra soțului său, care a murit în urma unui șoc emoțional provocat de evenimentele prezentate la televizor. Ea respinge ideea că ar mai exista vreo șansă să afle adevărul despre dispariția fiicei sale și consideră că subiectul ar trebui lăsat în urmă.

Astfel, amenințarea mamei Elodiei reprezintă o piedică în calea planurilor lui Dan Diaconescu de a relua activitatea la OTV și de a aduce în atenția publicului cazul care a șocat România acum 17 ani.