Showbiz

Dana Budeanu: „Marea dreaptă face ceva pe voi, pe ei nu îi interesează că plânge populația”

Dana Budeanu a răbufnit, după ce Guvernul a dat undă verde la limitarea plăților cash. Designerul susține că tot acest proces de așa-zisă combatele e evaziunii miscale este o altă mascaradă, în urma căreia tot populația de rând va avea de suferit.

Plățile cash se reduc drastic la companii și la persoanele fizice de pe 11 noiembrie. Se pot face încasări şi plăţi între o persoană juridică şi o persoană fizică în plafonul zilnic de 5.000 lei.

Se vor putea face plăți către firme în limita unui plafon zilnic de 1.000 lei de persoană, dar nu mai mult de un plafon total de 2.000 lei pe zi.

Dana Budeanu nu crede că se va aplica vreodată această măsură, ba chiar spune despre ea că ar avea ca scop scăderea în sondaje a PSD, în contextul alegerilor din 2024.

Mascarada cu cash-ul s-a făcut tot la telefon, la domnu’ Boloș, care ați văzut că nu a ieșit. Unde-i Boloș? Păi cine a dat asta domne? A dat-o Ciolacu? Nu, a dat-o Boloș de la PNL. Nu se vorbește de la PNL. Astăzi, Ciucă, care a votat cu șapte mâini și cu picioarele, s-a dezbrăcat în pielea goală și cu tentaculele și a votat asta. Ce să vă fac domnu’ Ciucă? N-ați vrut să fiți PM (n.r. prim ministru), ați fost pus PM, n-ați vrut să fiți președinte, vă pun ăștia să candidați, să fiți bășcălia țării. (…) Păi cum n-ai fost de acord? Păi ai votat cu șapte mâini, cum n-ați fost de acord? Voi ați votat ce a spus Boloș la ordin, de unde se știe că s-a dat ordin și ați abbardit marile măsuri pe cash care sunt oricum o babardeală, o prostie, o cretinătate, etc, dar care a fost urcată ca temă, și tema cash-ului în general, de AUR. (…)

Nu va exista nimic din ceea ce voi citiți, vedeți, vă uitați, vi se dă, vi se trimite pe SMS, pe draci, pe laci, pe TikTok. Nu va exista nimic. S-a dat acest ordin, s-au făcut aceste harneli cu cash-ul. De ce s-au făcut? Ca să scadă PSD. Toate aceste mascarade care se aruncă pe PSD, pe Ciolacu, că el iese mereu cu pieptul în față, sunt ca să scadă PSD-ul în ochii alegătorului, PSD-ul ăla care singurul v-a dat cașcaval, singurul care va mărit salariile ever în istorie, rețineți, singurul care face și ceva”, a spus Dana Budeanu în ultimul său verdict.

sursa