Showbiz

Daniela Crudu, în lacrimi – Comentariul prezentatorului a făcut-o să plângă în hohote

Daniela Crudu nu s-a mai abținut și a început să plângă în hohote în emisiunea lui nea Marin, după ce prezentatorul i-a vorbit despre toate intervențiile estetice pe care și le-a făcut. Vedeta a făcut o criză de nervi, iar totul s-a petrecut în timpul emisiunii Poftiți pe la noi.

Sincer și direct, nea Marin a făcut un comentariu care a supărat-o extrem de tare pe Daniela, iar bruneta nu s-a mai abținut nicio secundă și a izbucnit în plâns.

Daniela Crudu, în lacrimi la nea Marin, după un comentariu al prezentatorului
Cruduța a avut un conflict direct cu nea Marin, iar vedeta nu a rezistat mult și a început să plângă. Bruneta a participat în ultima ediție de Poftiți pe la noi, emisiune prezentată de nea Marin.
După ce și-a făcut mai multe poze pentru rețelele sociale, Cruduța a fost „luată la rost de nea Marin”. Omul de televiziune a întrebat-o cum arăta înainte de toate operațiile estetice și i-a spus cu sinceritate că este convinsă că era mult mai frumoasă înainte, el neînțelegând de ce asistenta TV și-a schimbat în mai multe rânduri înfățișarea.

Nea Marina rugat-o să îi arate o poză cu ea din vremea în care nu avea operații estetice, iar când a văzut-o, a făcut un comentariu ce a deranjat-o imediat pe brunetă.

Arăta atât de bine Cruduța înainte, era un copil din ăla pur, curat, era frumoasă! Mie îmi plăcea de ea cum era!”, a spus nea Marin.

sursa