Advertoriale

De ce sa alegem boxe depozitare?

Bunurile voastre sunt valoroase si unele dintre acestea pot fi costisitoare de inlocuit. Altele au valoare sentimentala de-a lungul generatiilor. Meritati linistea sufleteasca care vine odata cu faptul de a sti ca sunt in siguranta. Daca locuinta voastra nu dispune de spatiu de depozitare, depozitarea securizata este o modalitate rentabila de a va pastra proprietatea in siguranta. Suprafata superioara ieftina poate elibera spatiu valoros acasa pentru un stil de viata lipsit de stres. Chiar si un spatiu mic de depozitare poate contine mai multe lucruri decat v-ati astepta daca spatiul vertical este utilizat corect.

Cand planificati o calatorie prelungita, retineti ca multe pot merge prost in cazul unei absente lungi. Efractia nu este ceva la ordinea zilei, dar o absenta indelungata este o tinta tentanta pentru un hot. Mai frecvente sunt daunele cauzate de incendiu, fulgere, putrezirea lemnului si expunerea la apa, care se pot transforma intr-un dezastru costisitor daca nu sunteti acasa pentru a raspunde. O unitate profesionala de auto-depozitare va protejeaza bunurile impotriva acestor pericole cu securitate de varf, inclusiv usi si incuietori anti-intrusion, precum si camere de supraveghere si intrare electronica. In plus, in structura sunt incorporate dispozitive de protectie pentru a stinge si a preveni raspandirea rapida a incendiului si pentru a preveni aparitia apei din cauza ploii abundente. 

Majoritatea politelor de asigurare a locuintelor nu acopera articolele depozitate. Luati in considerare o unitate care ofera polite de asigurare pentru a va proteja bunurile in cazul improbabil de deteriorare sau pierdere. Multe facilitati de auto-stocare ofera acces nonstop. Cladirea are un cod de intrare, iar fiecare client isi asigura unitatea cu un lacat si pastreaza cheia. Acest lucru va permite sa ajungeti la bunurile voastre atunci cand va este convenabil, chiar daca singura voastra ora disponibila este noaptea tarziu sau dimineata devreme. Inchirierile unitatilor de depozitare tind sa fie flexibile, majoritatea facilitatilor le inchiriaza de la luna la luna. Un preaviz de cateva zile sau saptamani este de obicei tot ceea ce aveti nevoie pentru a va incheia termenul de inchiriere atunci cand nu mai aveti nevoie de unitatea de depozitare. Site-ul boxe-depozitare.ro ofera cele mai bune contracte de acest fel! 

Unitatile de depozitare automata pot avea optiunea de unitati cu aer conditionat, daca un obiect este sensibil la schimbari drastice de temperatura. Alternativ, un client poate alege sa inchirieze o unitate fara control climatic. Unitatile pot fi rezervate prin telefon, online sau prin e-mail, prin constituirea unui depozit, iar unele facilitati pot avea un site web cu un portal pentru clienti, astfel incat sa va puteti gestiona inchirierea online. Facilitatile ofera adesea carucioare si alte instrumente de miscare si pot vinde, de asemenea, incuietori, cutii si alte materiale de ambalare.

Chiar si oamenii care locuiesc confortabil in case mici pot descoperi ca posesiunile lor depasesc spatiul disponibil. Facilitatile profesionale de autodepozitare au solutii care sa se potriveasca fiecarei colectii si fiecarui stil de viata. Unitatile de depozitare incep de obicei de la dimensiunea unui dulap, cu usi standard, pentru un total de 25 de metri patrati. Daca acest lucru vi se pare mic, nu neglijati spatiul vertical. Optiunile de spatiu liber vertical va ofera un total de 200 de metri cubi. O multime de cutii, containere sau alte containere modulare de ambalare pot incapea intr-un dulap atunci cand sunt stivuite pe tavan. Fiti atenti, deoarece poate fi dificil sa accesati articolele din spatele unitatii atunci cand depozitati containerele modulare in acest fel.

Daca o unitate de dimensiunea unui dulap are prea mult spatiu, dulapurile de depozitare pot fi disponibile la preturi si mai rezonabile. De la dimensiunile dulapului, unitatile cresc, de la dulapuri pana la soproane cu usi supradimensionate, daca doriti sa depozitati articole voluminoase, pana la garaje suficient de mari pentru a depozita un automobil, o ambarcatiune sau un avion. Asigurati-va ca verificati politicile si accesibilitatea unitatii daca doriti sa depozitati un automobil sau alte vehicule motorizate. 

Un alt beneficiu al stocarii automate este scalabilitatea. Daca descoperiti ca aveti nevoie de mai mult spatiu, aproape intotdeauna puteti face upgrade la o unitate mai mare, uneori cu un clic pe un buton. Alternativ, daca unitatea voastra este mai spatioasa decat este necesar, puteti reduce dimensiunea la o unitate mai mica dupa cum doriti. 

Site-ul web al unitatii poate include o aplicatie web de estimare a dimensiunii sau un instrument web care va permite sa introduceti cateva detalii despre posesiunile voastre. Este posibil sa puteti introduce, de exemplu, cate camere av sunt necesare, cate cutii trebuie sa depozitati si asa mai departe. Aplicatia web va poate oferi o estimare a pretului si va permite sa selectati optiuni precum stocarea climatizata.

Depozitarea automata poate economisi costuri pe termen lung. Chiria poate fi comparabila sau chiar mai mare decat un apartament sau o casa de inchiriat, dar cu mai putini metri patrati si fara nevoie de facilitati de locuit, o unitate de depozitare in sine este o afacere in comparatie cu inchirierea unui al doilea apartament sau cu gasirea si mutarea intr-o casa mai mare. 

Daca planuiti o absenta prelungita din orasul natal, ar putea merita sa va terminati contractul de inchiriere sau sa va subinchiriati locuinta unui alt chirias, moment in care bunurile voastre pot fi mutate in depozit. In acest fel, in loc sa suportati o chirie integrala sau o plata ipotecara pentru o casa in care nici macar nu locuiti, platiti doar o taxa de depozitare in sine mult mai mica decat orice plata pentru casa.