Showbiz

Delia Matache: „Pare că tu pe picioarele tale nu poți!”

Răzvan Munteanu și Delia, mărturisiri inedite despre relația lor! Cântăreața este foarte susținută de soțul ei, care îi este și manager!
Delia și Răzvan Munteanu formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul monden. Cântăreața este foarte susținută de soțul ei, atât pe plan personal, cât și profesional, căci Răzvan este managerul artistei. Cei doi fac totul împreună și împărtășesc aceleași lucruri. Chiar dacă sunt destul de secretoși cu relația lor, Delia și Răzvan Munteanu au fost prezenți în podcastul lui Codin Maticiuc, acolo unde au făcut dezvăluiri inedite despre povestea lor de dragoste.
” Normal că funcționăm foarte bine împreună și normal că lucrăm ca o echipă. Lucrurile astea influențează proiectele, le gândim împreună, facem lucruri împreună, dar mi se pare riscant să spui că cineva, doar o persoană poate să te aducă.

În momentul ăla parcă ești neputincios, pare că tu pe picioarele tale nu poți. Ne completăm extrem de bine, dar mi se pare riscant să pui emblema asta cu a avut succes pentru că a ajutat-o X. Să nu se înțeleagă că noi nu avem merite, el are merite, eu am, dar lucrăm ca o echipă, suntem familie”, a spus Delia.

sursa