Actualitate

Demi Lovato „a avut trei atacuri cerebrale și un atac de cord” după supradoza din 2018

Demi Lovato a spus că a avut trei atacuri cerebrale și un atac de cord după o supradoză de droguri în 2018 și că medicii i-au spus că a fost la câteva minute de la moarte.

Vedeta pop americană, în vârstă de 28 de ani, spune într-un nou trailer documentar: „Doctorii mei au spus că mai aveam cinci până la 10 minute”.

Lovato a mai spus reporterilor că a „rămas cu leziuni ale creierului și încă simt efectele acestui fapt”.

Aceste efecte includ viziunea neclară, ceea ce înseamnă că nu poate conduce și a îngreunat lectura, a dezvăluit ea.

Fosta vedetă copil a fost dusă la spital în iulie 2018 după ce a fost găsită inconștientă la casa ei din Los Angeles. Supradozajul, raportat la opioide legate cu fentanil, a venit la o lună după ce a dezvăluit că a rupt șase ani de sobrietate.

În trailerul noii sale serii de documentare de pe YouTube Dancing With The Devil, ea spune: „Am avut o mulțime de vieți, ca o pisică. Sunt la a noua viață.”
Vorbind jurnaliștilor miercuri, ea a dezvăluit efectele durabile. „Nu conduc o mașină pentru că am puncte oarbe în vedere”, a spus ea.

„Multă vreme am citit foarte greu. A fost o mare problemă când am putut citi o carte, care a fost ca două luni mai târziu, pentru că viziunea mea era atât de neclară.”

Ea a spus că lansează documentarul „pentru a ajuta oamenii care au fost pe același drum ca mine”, adăugând: „Am vrut să stabilesc recordul și am vrut să le dezvăluie totul fanilor mei”.

Lunga luptă a lui Demi Lovato pentru a rămâne sobru
Fanii spun cum i-a ajutat Demi
Lovato spune că este „norocoasă să trăiască”
Lovato a fost copil actor la Barney and Friends și a găsit faimă mai largă pe Disney Channel în adolescență. Ea a jucat în seria sa de film Camp Rock, extrem de populară, înainte de a lansa o carieră de muzică solo de succes.

A lansat șase albume de studio și a apărut ca judecător în versiunea americană a The X Factor. Printre hit-urile sale se numără Sorry Not Sorry și Skyscraper, iar ea a ocupat poziția de top din Marea Britanie în mai 2018 cu Solo, colaborarea ei cu Clean Bandit.

În luna următoare, ea a lansat o melodie intitulată Sober, în care a dezvăluit: „Nu mai sunt sobru”. Supradozajul a venit săptămâni mai târziu.

Lovato a fost deschisă despre luptele sale cu sănătatea mintală și dependența de-a lungul carierei sale.

Într-un documentar din 2012 Stay Strong, ea a vorbit despre „bătălia ei zilnică” cu tulburările alimentare, auto-vătămarea și problemele de sănătate mintală, precum și dependența. Ea a vorbit despre amploarea abuzului de substanțe în timpul adolescenței într-un alt documentar în 2017.
sursa