Extern

Demi Lovato postează imaginea celulitei „cea mai mare teamă”

Cântăreața de muzică pop Demi Lovato a postat o imagine needitată despre ea însăși, arătându-și celulita, spunându-i milioane de adepți că este „cea mai mare frică” a ei.

Tânăra de 27 de ani a spus că imaginea este „celulită”, adăugând că s-a săturat „să-i fie rușine” de corpul ei și să admită că fotografiile anterioare au fost editate.

„Vreau ca acest nou capitol din viața mea să fie autentic față de cine sunt, decât să încerc să îndeplinesc standardele altcuiva.

„Deci, iată-mă pe mine, nerușinat, neînfricat și mândru de a deține un corp care a luptat atât de mult și care va continua să mă uimească când sper să nasc într-o zi”.

Demi Lovato spune că este „norocoasă să trăiască”
Demi Lovato: „Cum m-a ajutat”
Imaginea nemodificată pare să fi fost făcută în același timp cu cele similare postate de Lovato în luna mai a acestui an în timp ce era în vacanță în Bora Bora, Polinezia Franceză.

Popularitatea noii imagini a depășit deja cu mult 4,1 milioane de aprecieri, imaginea ei în aceeași locație, purtând același bikini, cu peste 7,1 milioane de fani care și-au arătat susținerea până acum.
sursa