Actualitate

Denisa Manelista, în stare critică: A trecut prin operație

Starea de sănătate a artistei Denisa Manelista se agravează, iar aceasta a fost supusă unei intervenții chirurgicale în încercarea disperată de a-i salva viața. Potrivit informațiilor furnizate de spynews.ro, cântăreața a suferit o operație dificilă recent.

Conform surselor apropiate familiei artistei, Denisa a fost supusă unui tratament endoscopic al varicelor, fiind necesară o intervenție de ligatură elastică a acestora. Această operație a fost una dintre multele intervenții medicale la care a fost supusă Denisa în încercarea de a lupta împotriva bolii care o macină.

Pe lângă aceasta, Denisa a fost nevoită să facă față unei alte intervenții, având nevoie de o puncție pentru a-i fi extras lichidul acumulat în zona ficatului. Cantitatea uriașă de lichid eliminată a evidențiat gravitatea situației sale medicale.

Această nu este prima dată când Denisa se confruntă cu astfel de proceduri, ea fiind supusă mai multor puncții pentru a încerca să combată boala. Cu toate eforturile medicale depuse, starea sa de sănătate rămâne critică, iar familia și fanii sunt într-o continuă rugăciune pentru salvarea ei.

Rugăciunile și gândurile de încurajare din partea celor apropiați și din partea fanilor continuă să curgă pentru Denisa Manelista, care se află în lupta vieții sale împotriva unei boli grave. Mesajul cutremurător al artistei, „Rugați-vă pentru mine. Măcar cinci minute în fiecare seară, rugați-vă la Dumnezeu pentru mine. Doar El mă mai poate salva”, reflectă disperarea și speranța ei în aceste momente dificile.