Showbiz

Directorul interimar al TVR, s-a făcut de râs la audierile din Parlament

Noul Director general interimar al TVR s-a făcut de râs la audierile din Parlament! Ramona Săseanu a arătat grave lacune de cultură generală, în dialogul cu membrii comisiilor parlamentare pentru cultură. Totuși, având sătijinul politic al PNL, Săseanu a primit în cele din urmă aviz favorabil.
Noul Director general interimar al TVR s-a făcut de râs la audierile din Parlament! Săseanu lucrează în presă din 1995, debutând la un post de radio din Craiova, ”foarte ascultat la vremea respectivă”.

La TVR Craiova lucrează din 2001, este redactor, iar cea mai mare realizare consideră că este emisiunea de sănătate pe care o realizează de 7 ani. Liberalii din Dolj o prezintă ca pe o mare luptătoare împotriva PSD.

Noul Director general interimar al TVR s-a făcut de râs. Ironii la audieri
Ramona Săseanu Moroşanu a fost numită director general interimar al Societăţii Române de Televiziune, după ce a picat concursul pentru funcţia de director al studioului teritorial Craiova şi pe cel pentru funcţia de coordonator cu atribuţii de producător executiv de ştiri, sport şi programe pentru acelaşi studio.

În 2012 Ramona Săseanu a picat concursul pentru funcţia de director al studioului teritorial Craiova cu o notă finală, medie între nota proiectului managerial şi cea a interviului de 7,1.

În 2013 a încercat, fără rezultat, să obţină funcţia de coordonator cu atribuţii de producător executiv de ştiri, sport şi programe la studioul din Craiova, deşi spune că până atunci a realizat emisiuni pe teme medicale.

Din imaginile publicate de g4media.ro, se observă cum Ramona Săseanu face confuzie şi numeşte municipiile reşedinţă de judeţ, în mod eronat „municipii de judeţ”.

De asemenea, aceasta nu cunoaşte nici reguli elementare de campanie electorală.

Ramona Săseanu: Avem o mare problemă, în orașele mari, muncipii de județ, așa cum știți acoperim șapte județe.

Membru al comisiei: Iertați-mă, nu cunosc, ce înseamnă, municipii de județ?

Ramona Săseanu: Așa se numea.

Alt membru al comisiei: Municipii reședință de județ.

Mai mult aici.