Actualitate

Doi baieti si o fata din Satulung,au jefuit o persoana din Baia Mare

Polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin apel 112 de către un tânăr de 21 de ani din Baia Mare cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Pășunii din municipiu, a fost acostat de trei persoane necunoscute de sex masculin, care l-au agresat, după care l-au deposedat de telefonul mobil, o pereche de căști și suma de 300 de lei.

Fapta s-a petrecut în jurul orei 22.00 iar după comiterea ei, persoanele bănuite au părăsit zona cu un autoturism.

În urma activităților informativ-operative desfășurate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare, s-a reușit identificarea persoanelor bănuite de comiterea infracțiunii. Este vorba despre trei tineri, doi băieți și o fată, cu vârste cuprinse între 23 și 27 de ani, toți din Satulung.

Față de bărbați a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

Magistrați au adminis cererea și au dispus arestarea preventivă a numiților Mihaiță Andrei B și Cosmin Daniel B. pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Cei doi au fost depuși în arestul IPJ Maramureș.

sursa