Showbiz

Dorian Popa a fost prins drogat la volan

Vineri, în jurul orei 21:15, Dorian Popa a fost oprit în Domnești, în timp ce conducea un Lamborghini, iar testarea cu aparatul drugtest a dezvăluit faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive. Acesta a oferit o explicație absolut halucinantă.
Dorian Popa a oferit și o justificare pentru faptele sale, dar și pentru rezultatul pozitiv al aparatului drugtest. Totuși, argumentul oferit de influencer este de-a dreptul halucinant. E susține faptul că venea de la o petrecere unde ar fi inhalat fum, de la alți invitați, care probabil consumau droguri.

„La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15 , polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, a transmis IPJ Ilfov la momentul respectiv.

Pentru că pe rețelele de socializare această informație a bubuit, iar internauții au început să alereze informațiile oficiale, reprezentanții Sindicatului Europol s-au simțit nevoiți să emită un comunicat oficial prin care să clarifice lucrurile. Textul a fost redactat cu foarte mult umor.

„Pentru că informația referitoare la Dorian Popa, Lambo-ul și chiloții se rostogolește rapid în presă în formatul copy/paste, credem că este important să facem următoarele precizări:
1. Dorian Popa nu a fost oprit de colegii noștri de la Serviciul Rutier Ilfov pentru că acesta conducea îmbrăcat doar în chiloți;
2. Reținerea permisului de conducere nu a fost operată de către polițiștii rutieri pentru că Dorian Popa conducea un Lamborghini în chiloți, deși, fie vorba între noi, oricât de excentric ai fi, o astfel de mașină impune un anumit standard;
3. Dosarul penal nu a fost deschis pentru că Dorian Popa conducea doar în chiloți, ci a fost deschis în urma rezultatului testării preliminare cu aparatul drug test, care a confirmat prezența canabioidelor.
P.S. Având în vedere ultimele cazuri de corupție documentate la nivelul unor structuri teritoriale de medicină legală, ne punem speranța ca rezultatul probelor biologice să nu fie afectate de cursul euro.
P.S.S. Sperăm că pe perioada suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru Dorian Popa să nu cumva să ne întâlinim cu Cheluțu la volan
P.S.S.S. Felicităm polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Ilfov care au demonstrat că aplicarea legii nu ține cont nici de marca autoturismului, nici de statului social și nici de brand-ul chiloților pe care îi poartă ocupantul.”, a scris pe pagina de Facebook Sindicatul Europol.

sursa