Sport

Duckadam are o explicație pentru dezastrul din arbitrajul românesc

În Liga 1 au apărut tot mai multe erori uriașe comsie de arbitri, iar oamenii implicați în fenomen vor să vadă o schimbare.

Helmut Duckadam este de părere că aceste greșeli apar și din cauza faptului că arbitrii nu sunt sancționați după ce greșesc. Fostul mare portar este de părere că toți cavalerii în negru devin foarte aroganți atunci când pășesc pe teren:

Duckadam are o explicație pentru dezastrul din arbitrajul românesc: „I-am cunoscut, se transformă când intră pe teren”
„Aici își permit să comită greșeli (n.r față de cupele europene)! A spus bine Marius Croitoru, dar au mai spus-o și alții, cât de aroganți sunt acești arbitri pe teren. Eu am cunoscut anumiți arbitri și în afara terenului, sunt oameni ok. Parcă se transformă când intră pe teren!

Sunt multe echipe din Divizia A, Divizia B și Divizia C care fac eforturi mari să plătească baremul. Ei sunt în folosul comunității, echipele te plătesc! Niciodată n-am înțeles aroganța asta! Ei sunt stat în stat, își permit să facă greșeli, nimeni nu le face nimic”, a spus Helmut Duckadam, în cadrul emisiunii Fotbal Club, în direct la Digi Sport.

Ionel Dănciulescu a completat: „Atunci dă-mi voie să cred că anumite greșeli sunt făcute intenționat. Tu poți să ai anumite interese și apoi să mergi mai departe. Păi, dacă nu ți se întâmplă nimic?”, a spus Dănciulescu.

sursa