Advertoriale

Echipamente și resurse de calitate, de la Tehnovest

Fie că vorbim despre un proiect personal în gospodărie sau unul industrial, în orice caz ai nevoie de echipamente și resurse de calitate. Acestea nu doar că asigură o durată de viață extinsă a instalației sau a oricărui proiect, ci reduc și din costuri. Prin achiziționarea unui produs de calitate poți reduce pe parcurs din costurile alocate pentru cumpărarea constantă a resurselor pentru reparații. La Tehnovest găsești o gamă variată de consumabile industriale, produse de pneumatică și hidraulică de înaltă calitate. Acestea pot fi achiziționate sub formă de dimensiuni diferite, întocmai pentru a se potrivi mai multor întrebuințări.

Dacă ești în căutarea unui furtun presiune apa de calitate, la Tehnovest ai la dispoziție o gamă completă. Împreună cu furtunul poți comanda online țevi și coliere care să te ajute la finalizarea proiectului. Pentru a vedea prețul pentru ceea ce te interesează, selectezi opțiunea de care ai nevoie. În acest fel, te asiguri că ceea ce cumperi se va potrivi perfect. Magazinul online dispune de sute de mii de produse special concepute pentru treburile casnice și industriale, așadar fie că ești meșter acasă sau la serviciu – în ambele situații poți comanda echipamente de calitate.

Gama de furtunuri la Tehnovest este destul de variată, iar din acest motiv găsești și furtun exhaustor pentru aspirația de granule, pulberi abrazive și rumeguș, pentru industria plastică sau ceramică. Acesta este antistatic și flexibil, rezistent la abraziune și uleiuri minerale, cât și la alte intemperii. Poți alege variante diverse pentru diametrul interior, grosimea peretelui, raza de îndoire, greutate sau lungimea colacului. Produsul este unul calitativ, ce poate fi utilizat în mai multe domenii.

Stoc extern disponibil pentru orice produs

Tehnovest le oferă clienților posibilitatea de a comanda dintr-o gamă externă de peste 120.000 de produse. Stocul extern este disponibil în secțiunea cu același nume, unde poți comanda exact ceea ce ai nevoie pentru a finaliza cu succes orice proiect. De asemenea, dacă ai vreo solicitare pentru un articol anume, poți discuta cu specialiștii pentru a intra în posesia acestuia.

Categorii multiple de produse și gamă extinsă de articole originale

La Tehnovest ai la dispoziție peste 300.000 de produse originale, direct de la furnizor. Compania se asigură că domeniul de pneumatică și hidraulică are totul la dispoziție pentru a finaliza cu succes orice proiect din această nișă. De asemenea, se pot comanda și consumabile industriale de o calitate excelentă. Astfel, indiferent de nevoile lucrului tău, în cadrul magazinului online vei găsi cu siguranță ceea ce este necesar.

Secțiunea de magazin cuprinde conectori și adaptoare furtun, racorduri filetate și fitinguri, cuple rapide, țevi, furtunuri și coliere, robineți cu bilă și de închidere, aparate pentru măsurarea presiunii și temperaturii, sisteme de aer, distribuitoare, electrovalve, amortizoare de șoc și de zgomot, supape de siguranță, cilindri, vacuum, pistoale de suflat, scule de mână și consumabile industriale. În secțiunea de catalog poți opta extra pentru regulatoare, distribuitoare, cilindrii, cuple, fitinguri și furtunuri.

În acest caz, poți contacta la numerele de telefon de pe site sau la office@tehnovest.ro.