Actualitate

Fals jurnalist,din Mireșu Mare, încătușat de polițiști

Fals jurnalist încătușat de polițiști la Mireșu Mare și sancționat contravențional

Un autonumit jurnalist din Mireșu Mare a fost încătușat de polițiști și sancționat contravențional

Falsul JURNALIST DE MIRESU MARE era implicat si in furt intelectual,acesta fura materiale informative protejate de drept de autor,din presa maramureseana.

Fals jurnalist,din Mireșu Mare
foto: vasiledale.ro

Lua tot ce găsea pe facebook și le posta pe o pagina pe care a numit-o ”Ziarul Cetățeanul din Maramureș”.

La scurt timp autorii de drept al acestor materiale au incercat sa discute amiabil cu cel din spatele acelei pagini de facebook.

Noi i-am cerut explicații atât pe pagina lui de facebook cât și pe cea a așa zisului ”ziar”. A negat că el ar fi în spatele acestui așa zis ziar online. Și acolo am fost blocați pentru că i-am cerut să șteargă (sau cel puțin să publice sursa) tot ceea ce a copiat și postat de pe site-ul nostru, dar și de pe paginile noastre de socializare„scrie vasiledale.ro.

Cu ceva timp in urma mai exact ,7 februarie 2019 individul s-a urcat pe „turnul Combinatului din Baia Mare”, de unde a făcut LIVE ”Protesta” că îl părăsise iubita în perioada în care fusese închis în Penitenciar.

Bărbatul în vârstă de 29 de ani, Adelin P. este dinFerneziu, strada Lunci. El fusese închis în Penitenciar şi la liberare a constatat că iublita îl părăsise. De supărare, s-a urcat pe turn, de unde a transmis de mai multe ori live pe pagina sa de facebook.

Dupa discutii nereusite cu acest autointitulat „JURNALIST” al ziarului ”Ziarul Cetățeanul din Maramureș” efectuate de jurnalistii presei maramuresene, acesta si-a aratat adevarata fata.

Adelin P

Duminica 18/06/2023 ,individul după ce a stat vreo două ore LIVE pe facebook, consumând băuturi alcoolice (cel puțin sticla de vodcă din imaginile video asta indică).

Apoi ar fi ieșit în curtea gospodăriei concubinei din Mireșu Mare unde ar fi provocat un scandal cu vecinii. Oamenii au sunat la 112 și au cerut ajutorul Poliției.

Echipajele de poliție ajunse la fața locului au încercat să îl calmeze și să discute cu individul, doar că acesta a devenit recalcitrant.

A fost încătușat și l-au dus la sediul Poliției pentru declarații. Acolo a fost sancționat contravențional.

sursa