Actualitate

Fată dezbrăcată și lovită de vânzătoarele unui magazin din Alexandria

Imagini șocante, surprinse în Alexandria, județul Teleorman.

Vânzătoarele unui magazin de haine au lovit o fată pe care au prins-o în timp ce încerca să fure mai multe perechi de pantaloni.

Ca să o umilească, au desenat-o pe față cu un market, au dezbrăcat-o în chiloți și apoi au dat-o afară din magazin
Adolescenta de 14 ani a încercat să fure mai multe perechi de pantaloni pe care le-a îmbrăcat, însă a fost prinsă de vânzătoare.

Fata era însoțită de o prietenă de aceeași vârstă, care, la rândul ei, a fost mâzgâlită de vânzătoare cu markerul pe față.
Fata a fost dezbrăcată după ce a fost prinsă în timp ce fura mai multe perechi de blugi,tânăra care a încercat să fure blugii a fost lovită și scoasă în stradă aproape în pielea goală.

Întreg scandalul a fost filmat, iar imaginile au fost publicate pe rețelele de socializare.
Filmarea a ajuns și în atenția Poliției.

Cu ajutorul imaginilor, agenții încearcă acum să le identifice pe cele două fete, după ce au fost la magazin și au discutat cu angajatele.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Alexandria efectuează acum cercetări pe marginea conţinutului acestei filmări şi s-a sesizat din oficiu atât cu privire la fapta celor două minore, cât şi cu privire la comportamentul vânzătoarelor”, a declarat Daniela Păşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, conform sursei citate.

Angajatele magazinului care apar în filmare sunt cercetate pentru lovire și tulburarea liniștii publice. Filmarea este analizată și de Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

Directorul instituției, Mugurel Putineanu, a precizat că a trimis mai mulți angajați la magazinul din centrul Alexandriei pentru a lămuri cum s-a întâmplat incidentul.
sursa