Actualitate

Femeie reținută după ce nu a returnat o poșetă găsită cu bani și acte

O femeie în vârstă de 43 de ani, din județul Maramureș, a fost reținută de autorități după ce a găsit o poșetă conținând bani, acte și două telefoane mobile și nu a făcut niciun demers pentru a o returna proprietarului. Mai mult, aceasta a vândut unul dintre telefoanele găsite scrie realitatea.net

Evenimentul a avut loc în seara zilei de 19 aprilie a.c., în spatele unui bloc din zona Gării CFR Arad. Femeia a descoperit poșeta ce conținea documente personale, suma de 600 de lei și două telefoane mobile.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Arad, unul dintre telefoanele găsite a fost vândut în aceeași seară pentru suma de 100 de lei.

În urma investigațiilor, documentele, poșeta și unul dintre telefoanele mobile au fost recuperate de autorități și urmează să fie restituite proprietarului.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore, fiind cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de însușire a bunului găsit. În funcție de evoluția investigațiilor, vor fi luate și alte măsuri preventive, dacă se impun conform legii.

Această situație reamintește importanța onestității și a respectului față de proprietatea altora. În cazul găsirii unor bunuri personale, este esențial să fie întreprinse toate demersurile pentru a le returna persoanei căreia îi aparțin. Orice acțiune contrară poate avea consecințe legale grave.