Showbiz

Florica Baboi este câștigătoarea sezonului 10 Chefi la cuțite

Florica Baboi este marea câștigătoarea sezonului Chefi la cuțite. Ea a făcut parte din echipa lui chef Sorin Bontea și a reușit să îi impresioneze atât pe jurați cât și pe telespectatori cu talentul său culinar, dar și prin determinarea de care a dat dovadă de-a lungul întregului concurs.

În urma acestui eveniment, chef Sorin Bontea a ținut să îi transmită un mesaj fostei sale concurente.

”Florica Baboi este o lecție. O lecție despre ce înseamnă să muncești, să tragi pentru cee ace își dorești, să mergi mai departe chiar dacă uneori mai cazi. A fost o surpriză și pentru mine. Sunt fericit pentru ai mei! Mă bucur că am reușit să ajung la a cincea victorie. Ca de fiecare dată, premiul este al echipei! Felicitări, Flori! Bravo, copiii mei! Sunt mândru de voi!”, a transmis Sorin Bontea.

Cine este Florica Baboi de la “Chefi la cutite”
Floricica Baboi a reușit să îi cucerească foarte repede pe telespectatori prin participarea la „Chefi la cuțite”. Concurenta i-a surprins pe jurații emisiunii cu un risotto cu fructe de mare. Iată care este povestea ei de viață. Detalii pe care puțini le știau până acum.

Florica Baboi a venit cu un scop mare la „Chefi la Cuțite”, acela de a le demonstra ce talente are atunci când vine vorba de pasiunea ei, gătitul. Concurenta este tot timpul atentă să pregătească feluri de mâncare care să îi impresioneze pe cei din platoul emisiunii.

sursa