Showbiz

Vezi cine este castigatorul de la „CHEFI LA CUTITE” sezonul 5!

Castigatorul de la CHEFI LA CUTITE sezonul 5,vezi cine va pleca acasa cu premiul de 30.000 de euro.
Ana Ionescu, una dintre concurentele de la „Chefi la cuțite” din cadrul ediției de marți, 17 aprilie, a dat răspunsul la cea mai mare întrebare: „Din echipa cui va veni marele câștigător al sezonului 5?”.

Mai mult, ea le-a prezis viitorul celor trei jurați: Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

Pe lângă talentul din bucătărie, Ana Ionescu mai deține unul mai puțin obișnuit! Concurenta de la „Chefi la cuțite” are capacitatea de a citi atât persoanele din fața ei. Mai mult, ea știe să dea și în cărți, cum se spune în popor.

Cu toate că s-a străduit când a făcut preparatul ei, niciunul dintre cei trei chefi nu a fost încântat atât de mult, încât să îi dea cuțitul.
Lui Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea li s-a citit în cărți la „Chefi la cuțite”
Totuși, Ana Ionescu a câștigat oportunitatea de a sta a stat la masă cu Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Nu degeaba! Le-a dat în cărți! Citirea a avut la bază o simplă întrebare, pentru fiecare chef: „va câștiga acest sezon?”.

Primul care a aflat verdictul a fost Chef Sorin Bontea.

„Păi, stai puțin că ăsta e Spânzuratul aici. E așa între. Nu s-a decis încă. Este între da și nu”, a explicat Ana Ionescu, în contextul în care chef Sorin Bontea a fost fericitul câștigător al sezonului precedent.

„Răspuns negativ. Numai și numai dacă te vei lupta cu adevărat să câștigi”, a fost răspunsul cărților, unul neplăcut pentru chef Cătălin Scărlătescu, care a câștigat ultima oară în sezonul 3.

Iar în cazul lui chef Florin Dumitrescu, răspunsul a fost simplu și la obiect: „Da!”. Glumele dintre cei trei jurați de la „Chefi la cuțite” nu au întârziat să apară.

Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au spus că „diagnosticul” dat de concurenta Ana Ionescu l-a băgat pe Cătălin Scărlătescu în depresie.
„De însurat nu te însori, nu câștigi niciun sezon… Ce faci aicea?”, i-a zis Sorin Bontea în glumă lui Cătălin Scărlătescu.

Cancan.ro