Showbiz

Florin Salam n-a suportat carantina

Florin Salam a fost băgat în carantină din cauza faptului că a fost plecat în mijlocul unui focar de infecție, în Germania. Numai că „Regele” nu a respectat regulile impuse de autorități.
În urmă cu aproximativ două săptămâni, după ce a susținut mai multe concerte în Germania, Florin Salam a trebuit să se supună măsurilor de prevenire impuse de pandemia de coronavirus. Din câte se pare, ”Regele” n-am mai răbdat să stea în casă și a ”păcălit” carantina cu două zile, notează cancan.ro.

După 12 zile petrecute în carantină, ”Regele” maneliștilor, Florin Salam, n-a mai suportat regimul de izolare și a ieșit să ia o gură de aer în fața blocului. Cu toate că pedepsele pentru nerespectarea regimului de carantină sunt dure.

Salam riscă o amendă de 5000 de lei
Numai că în spatele deciziei se ascunde un domn. Florin Salam a profitat de faptul că frumoasa lui parteneră, Roxana Dobre, a fost la cumpărături. Astfel, la întoarcerea acesteia, artistul și-a găsit cel mai bun pretext ca să părăsească domiciliul. Cum este un tată, dar și un soț iubitor, Florin Salam a coborât în fața blocului ca să-și ajute soția cu bagajele. Asta chiar dacă, pentru fapta sa, Florin Salam riscă 5000 de lei amendă.
Florin Salam s-a așezat pe bordura din fața blocului, lângă frumoasa lui soție și una dintre fetițele lor și a vorbit deschis despre această perioadă mai puțin plăcută. Chiar dacă a fost pus în situația nefericită de a sta izolat în casă, ”Regele” s-a bucurat pe deplin de fiecare clipă pe care a petrecut-o în sânul familiei.
”Luăm o gură de aer în fața blocului. E un lucru rău din punct de vedere al situației, dar e un lucru bun pentru că stăm mai aproape de familie. Din ceva rău poate să iasă și un lucru bun până la urmă. Mulțumim lui Dumnezeu că suntem bine. Să fim sănătoși în continuare pentru că avem copii și trebuie să avem grijă de ei. Noi am trăit viața, dar trebuie să trăiască și copiii noștri. Iar fanilor mei le trasmit multă sănătate și să aibă grijă de ei”, a declarat Florin Salam.
Florin Salam vrea să iasă mai bogat după carantină
În ciuda ultimelor episoade încărcate de tensiune, Florin Salam și Roxana Dobre nu ar avea niciun fel de gânduri de despărțire. Ba, mai mult, artistul îşi doreşte să ”egaleze” scorul dintre băieţi şi fete, aşa că ar vrea ca partenera lui să nască încă un băieţel, să fie cât mai mulţi în casă. Povestea de dragoste dintre Roxana Dobre și Florin Salam a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă după ce artistul s-a ocupat de funeraliile tatălui brunetei. Florin Salam are două fetiţe și un băiat cu Roxana Dobre: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan.

sursa