Showbiz

Florin Salam și Roxana Dobre, daţi în judecată

Florin Salam și soţia sa, Roxana Dobre, au fost dați în judecată de către o bancă de celule stem. Cei doi nu au mai plătit facturile de mai mulţi ani, datoriile au ajuns la câteva mii de euro.
Florin Salam și Roxana Dobre, daţi în judecată de o bancă de celule stem. Cei doi au apelat la ajutorul unei bănci de celule stem pentru primul lor copil. La vremea respectivă, aceștia au optat pentru pachetul premium, obligându-se ca timp de trei ani și jumătate să plătească în fiecare lună 54 de euro.
Florin Salam și soţia sa au plătit doar 6 luni, iar compania medicală a continuat să emită facturi lunare, la care a aplicat dobânzi contractuale. Pentru că ani de zile manelistul nu a făcut plata, acum cazul a ajuns în instanță
Banca de celule stem s-a adresat instanței pentru a recupera aproape 10.000 de lei.

La proces, avocatul celor doi a cerut respingerea acțiunii pe motiv că termenul s-a prescris și că nu au fost înștiințați de existența unei somații de plată. Manelistul a susținut că toate înștiințările de plată au fost trimise pe o adresă veche.

Contestațiile celor doi nu au fost admise, iar acum sunt buni de plată. Pe lângă datoria deja existentă, Florin Salam trebuie să mai acopere și penalizările ce s-au adunat în fiecare lună, datoria crescând astfel de câteva ori!

sursa