Showbiz

Florin Salam, Reținut pentru Înșelăciune

Florin Salam, Reținut de Polițiști într-un Scandal de Înșelăciune

Cunoscutul manelist Florin Salam, pe numele său real Florin Stoian, se află în centrul unui scandal de proporții, după ce a fost reținut de către polițiști sub acuzația că ar fi înșelat mai mulți oameni scrie stiridecluj.ro

Potrivit informațiilor, Salam ar fi primit sume considerabile de bani în avans de la trei persoane pentru a susține diferite evenimente muzicale, însă nu s-a prezentat la acestea.

Investigațiile au dezvăluit că artistul ar fi primit avansuri financiare de trei ori, fără să își onoreze angajamentele. Astfel, în cursul zilei de 21 iulie 2020, ar fi primit 3000 de euro, pe 28 ianuarie 2023 ar fi luat un avans de 10.000 de euro, iar la data de 14 mai 2023 ar fi încasat suma de 25.500 de lei.

Ulterior, plângerile primite de poliție din partea celor păgubiți au condus la declanșarea unei investigații ample. Timp de 24 de ore, Salam a fost reținut pentru a fi audiat în legătură cu aceste acuzații, iar în cadrul dosarului au avut loc și trei percheziții domiciliare, care au vizat și alte două persoane din anturajul său, presupuși complici în acest caz.

Poliția Capitalei a confirmat că au fost înregistrate plângeri de la trei persoane care reclamă faptul că au plătit sume considerabile pentru serviciile lui Salam, însă acesta nu și-a respectat angajamentele și nici nu le-a returnat banii. Sesizările au fost depuse în zilele de 12 aprilie 2023, 16 ianuarie 2024 și 21 februarie 2024.

Acum, Salam este cercetat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru trei infracțiuni de înșelăciune. Arestarea sa și scandalul asociat reprezintă un moment controversat în cariera acestui artist și atrage atenția asupra problemelor legate de respectarea angajamentelor contractuale și a drepturilor consumatorilor în industria muzicală.