Showbiz

Gabriela Cristea: „A fost un șoc, mi se pare îngrozitor”

Gabriela Cristea s-a arătat șocată de prețurile dintr-un parc de distracții.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt cuplul-vedetă care se mândrește cu o familie de nota zece. Se iubesc de ani buni, au două fetițe ce le seamănă leit, iar pe plan profesional lucrurile merg cum nu se poate de bine.

Însă, deși fiecare aduce sume frumușele de bani în casă, prezentatoarea și artistul sunt foarte atenți la cât și pe ce își cheltuie averea.
Cele mai mari sume de bani ducându-se către nevoile și poftele celor două fiice pe care le au. Chiar și așa, deși sunt doi părinți care au limite, dar care-și bucură copiii cu tot ceea ce pot, Gabriela Cristea spune că a avut un șocîn momentul în care toată familia a mers într-un parc de distracții.
Doar câteva zeci de minute au fost necesare pentru ca cele mici să profite de tot ceea ce au găsit la locul de joacă, iar părinții să fie buni de

plată.
Astfel, plăcerea și bucuria fetelor i-a costat scump pe părinți, spune prezentatoarea. Gabriela Cristea mărturisește că a avut un șoc când, la finalul porției de distracție, a constatat că a rămas fără o sută de lei în portofel.

În urma experienței lor de familie, soția lui Tavi Clonda este de părere că distracția copiilor într-un asemenea parc este mult prea costisitoare, prețurile fiind exagerate, notează ea.
Deși pentru ei banii nu sunt o problemă, la un calcul simplu, vedeta a ajuns la concluzia că nu orice familie din România, mai ales dacă are mai mulți copii, își permite să-i ducă pe cei mici într-un astfel de loc al distracției.

„ A fost un șoc pentru mine parcul de distracții, pentru că am stat acolo aproximativ 12 minute, în care am cheltuit 100 de lei. Mi se pare îngrozitor. Câți bani să cheltui la parcul de distracții?! Mie una mi se pare foarte scump. Să mergi cu copiii și să trebuiască să le satisfaci dorința de a merge într-un parc de distracții, probabil trebuie să lași minim 100 de euro și hai să fim cinstiți, câți oameni își pot permite treaba asta?”, a spus Gabriela Cristea, în cadrul unei emisiuni TV.

sursa